ahojte ..chela by som sa opýtať na vaše skusenosti z pôrodnicou zo SNV ale čo sa týka cisarskeho rezu ?? 🙂 taku tému som tu ešte nenašla alebo diskusiu.. 😖
tak ale pri cisarskom sa predsa nemaju co pytat,ci ho chces?? ved cisarsky sa robi,len ked je to nevyhnutne,nie? 😕 ja som rodila dceru v SNV,ale klasicky, ide to tam ako na pase, vela ludi, malo miesta,ale sestricky zlate, doktori tiez, inak neviem 🙂
@azbestica tak hej mam 10 dní pred terminom pôrodu a sanca ze sa otoci je minimalna je uz dost velke aspon takto mi to povedala sestricka a potom aj lekar ...zajtra pôjdem za primárom nemocnice a on mi vraj povie že co a ako budem rodit...bud cisarakom alebo zadockom...lenze zadockom mam strach nie tak o seba amko o male... tak radsej asi cisarak lenze ja si nemozem vybrat ...ak mi povie že zadockom tak sa pojdem este opytat do KK alebo PP... :D
Ahojte ja som rodila v SNV cisárskym rezom , pretože som čakala dvojky takže iná možnosť pôrodu nebola možná. Cisárak prebehol rýchlo a celkom v pohode. Samozrejme bolesť po cisáraku je, ale to prejde . Primár a ostatní doktori sú v pohode. Sestričky sú tiež ok . Čo sa týka narkózy či spinálku alebo celkovú ja odporúčam celkovú narkózu, lepšie jú znášajú ženy ako spinálku.
@majca1581 daj si spinalku, nepriprav sa o ten moment, ked vyberu babo a ty ho uvidis hned...pre mna to bol velmi pozitivny zazitok a som rada, ze som sa tak rozhodla...raz som sa preberala uz aj z celkovej narkozy /nie porod/ a ta rekonvalescencia bola o dost horsia...a navyse malinku mi do 2 hodin priniesli na prve prilozenie a to som si uz komplet citila nohy a velmi som si to vychutnavala..takze ja hlasujm za spinal ;)
Pri spinali kedy prikladaju babo na prsnik? A kedy po normalnej narkoze? Ragazina ty si asi rodila v termine...ked ti ju dali tak skoro. Ako ste sa rozdojcili?
Mam hrozny strach som este len 35+5 a sa otvaram, mala je kp a ja chccem velmi dojcit.
Caute babi ja idem rodit druhy krat do snv mam planovany cisarak. PrI prvej dere som mala celkovu narkozu lebo mi odmietli dat spinalku kvoli veku. Teraz by som si chcela dat spinalku ale mam s toho obrovsky strach ja a iniekcia nejde do kopy. Ake mate skusenosti so spinalkov vy?
@klaudiasur A teraz už vek nevadí?
Cecilia nie uz som dovrsila 18 rokov 🙂
@cecilia68 nie uz som dovrsila 18
Ahojte. Je tu nejaká mamička, ktorá podstúpila v posledných dňoch, týždňoch, mesiacoch cisársky rez v SNV? Rodila som tam minulý rok, všetko bolo super. Len sa chcem troška uistiť že to nebude horšie. Hlavne ma zaujíma čas strávený na jiske. Vtedy som rodila posledná o 6 večer, takže mi vyšlo super že som prespala noc a ráno ma dali na izbu. Ako to je ak zena rodí hneď ráno? Kedy ma presunú na izbu a budem mohla mať male pri sebe?
až na ďalší deň presúvajú na izbu. A ja som mala malú hneď pri sebe ak im poviete že si ju chcete nechať na stálo pri sebe nebudú protestovať.
@klaudiasur ďakujem... Mali ste ju už aj na jiske pri sebe ci až na normálnej izbe?
až na normálnej izbe na isku vám ju donesú len na kojenie
@klaudiasur ďakujem 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
nikto sa ta v podstate ani nepyta ci cisarsky chces alebo nechces proste rozhodnu za teba a pritom ti nepodaju vsetko info, kt. by si mala mat, ale inak dr. su tam fajn a sympaticky 🙂 neviem co by ta este zaujimalo
@majca1581