Cisársky rez v Spišskej Novej Vsi

majca1581
18. sep 2013

ahojte ..chela by som sa opýtať na vaše skusenosti z pôrodnicou zo SNV ale čo sa týka cisarskeho rezu ?? 🙂 taku tému som tu ešte nenašla alebo diskusiu.. 😖

azbestica
18. sep 2013

nikto sa ta v podstate ani nepyta ci cisarsky chces alebo nechces proste rozhodnu za teba a pritom ti nepodaju vsetko info, kt. by si mala mat, ale inak dr. su tam fajn a sympaticky 🙂 neviem co by ta este zaujimalo
@majca1581

mrka2
18. sep 2013

tak ale pri cisarskom sa predsa nemaju co pytat,ci ho chces?? ved cisarsky sa robi,len ked je to nevyhnutne,nie? 😕 ja som rodila dceru v SNV,ale klasicky, ide to tam ako na pase, vela ludi, malo miesta,ale sestricky zlate, doktori tiez, inak neviem 🙂

majca1581
autor
19. sep 2013

@azbestica no hej ja som si nevyberala ci ho chcem ci nie ...jednoducho musim KP ...mam ho natocene zle ..hlavicku ma hore tak ale este je moznosť že pojdem zadočkom rodit ,....asi zajtra pojdem za primarom on sa rozhodne čo a ako ,, 😖

majca1581
autor
19. sep 2013

@mrka2 tak ale ja nemam klasicky pôrod bohuzial tak som chcela vediet ako to je pri takom porode cisarskom ...ci si mam priplatit lekara alebo co.... :D

azbestica
19. sep 2013

@majca1581 dietatko sa mnoho krat otoci na poslednu chvilu tak este nemusis mat cisarak ale ja osobbne som za prirodzeny porod ale KP by som si netrufla aj ked sa to vraj da

majca1581
autor
19. sep 2013

@azbestica tak hej mam 10 dní pred terminom pôrodu a sanca ze sa otoci je minimalna je uz dost velke aspon takto mi to povedala sestricka a potom aj lekar ...zajtra pôjdem za primárom nemocnice a on mi vraj povie že co a ako budem rodit...bud cisarakom alebo zadockom...lenze zadockom mam strach nie tak o seba amko o male... tak radsej asi cisarak lenze ja si nemozem vybrat ...ak mi povie že zadockom tak sa pojdem este opytat do KK alebo PP... :D

mrka2
19. sep 2013

@majca1581 ja som rodila syna uz cisarskym,tak mam skusenost s oboma (maly bol tiez KP) ,ale jeho som rodila uz v Krompachoch, tam mi primar povedal,ze by neriskovali porod KP. tak neviem,ako v SNV 😅 hadam tiez nie... 😕 hlavne ked si prvorodicka

majca1581
autor
19. sep 2013

@mrka2 no to neviem ...uvidime ...som z toho vsetkeho uz riadne na nervy ...nech mi povedia co a jak bude a najlepsie by bolo keby to uz prislo nech mam pokoj :/

azbestica
20. sep 2013

@majca1581 KP ta nikto neodrodi prirodzene, nikto za to neprevezeme zodpovednost. Jedine ak by si si to velmi zelala a podpisala by si to aj na papieri

majca1581
autor
20. sep 2013

@azbestica tak budem rodit cisarskym dnes mi to primar potvrdil 25.9. by som mala mat uz po tom len este sa neviem rozhodnut ci spinall alebo celkovu narkozu :/

zuzanasnv
23. sep 2013

Ahojte ja som rodila v SNV cisárskym rezom , pretože som čakala dvojky takže iná možnosť pôrodu nebola možná. Cisárak prebehol rýchlo a celkom v pohode. Samozrejme bolesť po cisáraku je, ale to prejde . Primár a ostatní doktori sú v pohode. Sestričky sú tiež ok . Čo sa týka narkózy či spinálku alebo celkovú ja odporúčam celkovú narkózu, lepšie jú znášajú ženy ako spinálku.

ragazzina
23. sep 2013

@majca1581 daj si spinalku, nepriprav sa o ten moment, ked vyberu babo a ty ho uvidis hned...pre mna to bol velmi pozitivny zazitok a som rada, ze som sa tak rozhodla...raz som sa preberala uz aj z celkovej narkozy /nie porod/ a ta rekonvalescencia bola o dost horsia...a navyse malinku mi do 2 hodin priniesli na prve prilozenie a to som si uz komplet citila nohy a velmi som si to vychutnavala..takze ja hlasujm za spinal ;)

resetka
2. apr 2014

Pri spinali kedy prikladaju babo na prsnik? A kedy po normalnej narkoze? Ragazina ty si asi rodila v termine...ked ti ju dali tak skoro. Ako ste sa rozdojcili?

resetka
2. apr 2014

Mam hrozny strach som este len 35+5 a sa otvaram, mala je kp a ja chccem velmi dojcit.

klaudiasur
16. máj 2017

Caute babi ja idem rodit druhy krat do snv mam planovany cisarak. PrI prvej dere som mala celkovu narkozu lebo mi odmietli dat spinalku kvoli veku. Teraz by som si chcela dat spinalku ale mam s toho obrovsky strach ja a iniekcia nejde do kopy. Ake mate skusenosti so spinalkov vy?

cecilia68
16. máj 2017

@klaudiasur A teraz už vek nevadí?

klaudiasur
16. máj 2017

Cecilia nie uz som dovrsila 18 rokov 🙂

klaudiasur
16. máj 2017

@cecilia68 nie uz som dovrsila 18

majamaja26
22. jan 2020

Ahojte. Je tu nejaká mamička, ktorá podstúpila v posledných dňoch, týždňoch, mesiacoch cisársky rez v SNV? Rodila som tam minulý rok, všetko bolo super. Len sa chcem troška uistiť že to nebude horšie. Hlavne ma zaujíma čas strávený na jiske. Vtedy som rodila posledná o 6 večer, takže mi vyšlo super že som prespala noc a ráno ma dali na izbu. Ako to je ak zena rodí hneď ráno? Kedy ma presunú na izbu a budem mohla mať male pri sebe?

klaudiasur
23. jan 2020

až na ďalší deň presúvajú na izbu. A ja som mala malú hneď pri sebe ak im poviete že si ju chcete nechať na stálo pri sebe nebudú protestovať.

majamaja26
24. jan 2020

@klaudiasur ďakujem... Mali ste ju už aj na jiske pri sebe ci až na normálnej izbe?

klaudiasur
29. jan 2020

až na normálnej izbe na isku vám ju donesú len na kojenie

majamaja26
29. jan 2020

@klaudiasur ďakujem 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre