Ahojte,
je tu niekto kto absolvoval cisarsky rez v nemocnici v Hainburgu ? Dakujem za vsetky skusenosti.
Ja som mala pred skoro 3 rokmi a o mesiac ma caka pravdepodobne druha. Podla mna super pristup po sekcii, velmi sa mi pacilo, ze kym ma sili a hodinu “pozorovali” na anesteziologii tak muz mal za ten cas so synom bonding pri sestrickach a porodnych asistentkach :D povyzliekali ich, zakryli dekou a ked ma previezli na izbu tak syna prelozili takto ku mne 🙂 na noc mi ho sestricka dala do postele, dala na stranu bocnicu, ze aj tak sa nepohnem 😄 a chodila na zazvonenie hned ako zacal mrncat, prebalila, podala na prilozenie a potom polozila do postele ked bolo treba 🙂 po cca 14 hod ma prvykrat postavili, kym som dosla tych 15 krokov za pomoci do kupelne tak sa mi hrozne zatocila hlava tak sme to nechali na rano, po tych cca 24 hodinach. To vybrali aj kateter, a fungovali sme normalne 🙂 pytali sa ci ho maju zobrat, ci si chcem pospat ale on aj tak stale spal tak bol stale so mnou, okrem rannych kupani a prehliadok. Ale aj to mozes ist s dietatom ked ich o to poprosis 🙂 podla mna prebehlo vsetkk super, jazvu mam krasne tenucku aj ked relativne dlhsiu ako som videla u kamosiek ale nevadi, verim, ze teraz to bude rovnake 🙂 jedine sa teraz budem pytat o cca den skor domov ako minule, ak nebude ziaden problem 🙂 minule som mala sekciu vo stvrtok rano a az v utorok rano nas pustali, cakalo sa na ortopeda nech pozrie klby, a este by som ostavala o den dlhsie kvoli stehom, ale dohodla som sa, ze si ich dam vybrat doma 🙂 takze ak bude vsetko ok tak by som sla rada aspon o den skor domov :D predsa len je doma lepsie 🙂 jedine ze by som bola sama na izbe a tym padom mala oddych 😂 aj ked syn mi urcite uz bude chybat po 5 dnoch 🙂
@bevab Ak je tvoja otazka este aktualna, mozem ti napisat aj ja. Robili mi sekciu 08/2018.
@littleslovak Dakujem uz to mam za sebou
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.