Cisársky pôrod na Antolskej

nina0703
30. apr 2019

Ahojte mamičky, ktorá ste rodila cisárskym na Antolskej a mala zazmluvného lekára,poprípade ktorého.Kedy to treba vybavovať... Ja uvažujem nad Mudr. KRISTUFKOVOU ALEBO Mudr. JANÁČOM.môžte kludne aj svoje skúseností. Mne ide o tretí cisársky, dva boli v Ružinove ⬅️nikdy viac. Vďaka vám.

renka30
30. apr 2019

Rodila som 2x na Antolskej cisarskym a hoci je to uz davno (2006 a 2011) odporucam pani doktorku Mirku Dubcakovu, zazmluvnenu som ju mala pri oboch porodoch a nemozem povedat jedno krive slovo. Ludska, prijemna, az kym sme nesli domov tak nas chodila kazdy den pozriet. Ak tam este stale je tak ju odporucam. Ale aj na MUDr. Janaca a MUDr. Kristufkovu som pocula len chvalu.

nadja25
1. máj 2019

@nina0703 ahoj, tiez som rodila na Antolskej, 2 cisarske (zazmluvnene) u doktora Janaca a maximalna spokojnost co sa tyka pristupu aj celkovej starostlivosti.
Pocula som chvalu aj na doktora Rosemberga a doktorku Marekovu tak drzim palce.

nina0703
autor
5. máj 2019

@nadja25 ahoj, dakujem kedy si si zazmluvnila dr. Janaca?kedy to treba vybavit? A ta dr. Mareková robi stale na antolskej?

nadja25
5. máj 2019

@nina0703 prvy porod 2014 som k nemu sla pomerne neskoro asi v 7 mesiaci kedze som sa rozhodovala kde budem vobec rodit. Pri druhom porode 2017 som sa objednavala k nemu ovela skor, (cukrovkovy test som uz robila u neho) ale nepamatam si presne tt. Zavolaj na ambulanciu a popytaj sa. Sestricka tam je tiez velmi mila. Ked sa dohodnete tak dostanes nanho rovno kontakt.
Dr. Marekova robila, ci este stale neviem, ale ked som tam ja chodila tak tam mala poradne. Ona mala myslim rizikove tehotenstva.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre