Chodíte k MUDr. Kajabovi?

vany777
14. apr 2020

Prosim vas chodite niektora ku dr Kajabovi a ste tehotna? Chcem sa spytat, ako to budete riesit, nakolko zostal nahle dlhodobo PN. Vdaka

sisa_s
14. apr 2020

V skupine BA: Zomrel Mudr. Kajaba Jozef, gynekolog Karlova Ves.

sisa_s
14. apr 2020

Ak je lekar dlhodobo na PN/neordinuje z nejakych pricin, niekto ho zastupuje, informujte sa na VUC

deedol
14. apr 2020

kamoska k nemu chodila, preradili ju k inej mudr v ramci polikliniky.

lucijalucy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
yuyu218
14. apr 2020

@vany777
@sisa_s strešné, stále tomu nemôžem veriť

mila23
14. apr 2020

a ja sa uz dlhodobo chystam,ze prejdem k nemu...tak musim hladat niekoho ineho

diana373
14. apr 2020

@sisa_s ahoj prosim ta odkial mas tuto informaciu? Nemozem tomu uverit je to pravda? Dakujem za odpoved.

adkaka92
14. apr 2020

Zdravim ja som sa tam pokúšala dovolať a neúspešne, zistila som že som tehotná a potrebujem sa vyšetriť .

yuyu218
14. apr 2020

@diana373 bohužiaľ je

ceklis
14. apr 2020

:( ja som sa to tiež dnes dozvedela a neverím tomu :( v januári som porodila druhé. Tak starostliveho doktora som nikdy nikdy nemala. Je mi to nesmierne luto :( taký bol hrozne vyčerpaný a unavený a stále taký zodpovedný a cely svoj život obetoval práci

adkaka92
14. apr 2020

@ceklis presne aj ja mám len tie najlepšie skúsenosti. Je to strašné...

ceklis
14. apr 2020

@adkaka92 kiež by len vedel ako veľmi som mu za všetko vďačná. Kiež by som mu mohla povedať ešte raz Ďakujem 😢 mala som tam ísť 7.4 a zrušili mi kvôli korone termín. Videla som na ňom, že nie je ok ale nikdy by mi nenapadlo že to je take zle 😢

adkaka92
14. apr 2020

@ceklis ja som tam bola naposledy v lete keď sme išli do CAR lebo som potrebovala nejaké veci z karty, teraz som zistila že som tehotná (prirodzene) a chcela sa objednať. Takže je mi to neskutočne ľúto nielen kvôli sebe ale fakt to bol úžasný a starostlivý doktor 🖤

vany777
autor
14. apr 2020

@ceklis ja som v polke tehotenstva, naposledy som bola pred necelymi 4 tyzdnami, teraz mi mal robit morfologicky, a vtedy bol este v pohode, srandovali sme.. Ach.. ☹️

sisa_s
14. apr 2020
ceklis
14. apr 2020

@vany777 ja som tam bola na konci februára, kontrola po pôrode a tiež sme sa smiali :( strašne mi je smutno. Snáď sa netrápil veľmi :(
Držím palce nech nájdeš dobrého doktora ✊🏻

vany777
autor
14. apr 2020

@ceklis aj mne.. Uplne nechapem.. A pozeram, ze tiez si z Bernolakova😉ja chcem zajtra volat dr Kotekovi do Vajnor, maju napisane ze za poplatok beru este.. Tak uvidim..

ceklis
14. apr 2020

@vany777 napis potom prosím či ta zobral. Ja si ani len neviem predstaviť iného doktora :( chodila som k nemu asi 20rokov!!!

petkaaa92
14. apr 2020

Najlepší doktor.. nikdy mať takého už nebudem 😪😪😪 a práve na veľkú noc, chudák

vany777
autor
14. apr 2020

@petkaaa92 toto maju prosim vas na dverach ambulancie, ci nie?

petkaaa92
14. apr 2020

@vany777 vonku to maju. Som sa to dnes odtiaľto dozvedela tak som tam hneď išla pozrieť či je to pravda

ceklis
14. apr 2020

@petkaaa92 😢 toto ozaj nie je fer😔

vany777
autor
14. apr 2020

@ceklis ani ja si neviem predstavit.. Aj pri prvom tehu, nic nepodcenil, radsej ma poslal aj do nemocky ked sa mu nieco nezdalo, ach jaj.. Jasne, dam ti vediet ako som dopadla.. Ak sa nedovolam zajtra este nasej sestricke tak musim volat na vuc nech mi povedia kde bude moja karta..

vany777
autor
14. apr 2020

@petkaaa92 vdaka ti za info.. Lebo tiez som si najskor myslela, ze ved vselijake info savypustia von a vela z nich nie je pravda.. Ale toto bohuzial teda ano..

petkaaa92
14. apr 2020

Bolo tam ešte toto

petkaaa92
14. apr 2020

@vany777 no ja by som veru nezaspala..s hrčou v hrdle som tam šla presvedčiť sa že to nieje pravda..ale zial, ale stále nato musím myslieť a nezaspím už vôbec 😪

lenadka
14. apr 2020

Taký mladý človek 😥 a super lekár ako píšete, škoda mladého šikovného muža 😭 RIP

ivka1608
15. apr 2020

V noci mi písala sestra ešte teraz tomu nemôžem uveriť chodím k nemu cez 20 rokov ... Jediný lekár ktorý nič nenechal na náhodu či už keď som mala problém a v tehotenstve najväčší padant... Keď som zabudla na prehliadku do mesiaca zvonil telefón aby som prisla ... Vždy vedel kedy zavtipkoval aby odľahčil situaciu ... Dnes nemôžem uveriť tomu že zomrel a že budem musieť hľadať iného lekára žiadny už nebude ako on ... Je mi z toho veľmi smutno... Mladý človek ktorý vždy venoval pacientke čas a všetko aj trikrát vysvetlil ... Veľmi mi to je ľúto ...vždy som hovorila že keby som sa aj na opačný koniec SR odsťahovala Kajabu nevymenim za nikoho ineho ... Doktor s veľkým D

lolasamik
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
peppita
15. apr 2020

Najlepší doktor na svete,vdaka nemu man dve deti,cest jeho pamiatke

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre