Prosim vas chodite niektora ku dr Kajabovi a ste tehotna? Chcem sa spytat, ako to budete riesit, nakolko zostal nahle dlhodobo PN. Vdaka
Ak je lekar dlhodobo na PN/neordinuje z nejakych pricin, niekto ho zastupuje, informujte sa na VUC
kamoska k nemu chodila, preradili ju k inej mudr v ramci polikliniky.
a ja sa uz dlhodobo chystam,ze prejdem k nemu...tak musim hladat niekoho ineho
Zdravim ja som sa tam pokúšala dovolať a neúspešne, zistila som že som tehotná a potrebujem sa vyšetriť .
:( ja som sa to tiež dnes dozvedela a neverím tomu :( v januári som porodila druhé. Tak starostliveho doktora som nikdy nikdy nemala. Je mi to nesmierne luto :( taký bol hrozne vyčerpaný a unavený a stále taký zodpovedný a cely svoj život obetoval práci
@ceklis ani ja si neviem predstavit.. Aj pri prvom tehu, nic nepodcenil, radsej ma poslal aj do nemocky ked sa mu nieco nezdalo, ach jaj.. Jasne, dam ti vediet ako som dopadla.. Ak sa nedovolam zajtra este nasej sestricke tak musim volat na vuc nech mi povedia kde bude moja karta..
Taký mladý človek 😥 a super lekár ako píšete, škoda mladého šikovného muža 😭 RIP
V noci mi písala sestra ešte teraz tomu nemôžem uveriť chodím k nemu cez 20 rokov ... Jediný lekár ktorý nič nenechal na náhodu či už keď som mala problém a v tehotenstve najväčší padant... Keď som zabudla na prehliadku do mesiaca zvonil telefón aby som prisla ... Vždy vedel kedy zavtipkoval aby odľahčil situaciu ... Dnes nemôžem uveriť tomu že zomrel a že budem musieť hľadať iného lekára žiadny už nebude ako on ... Je mi z toho veľmi smutno... Mladý človek ktorý vždy venoval pacientke čas a všetko aj trikrát vysvetlil ... Veľmi mi to je ľúto ...vždy som hovorila že keby som sa aj na opačný koniec SR odsťahovala Kajabu nevymenim za nikoho ineho ... Doktor s veľkým D
Najlepší doktor na svete,vdaka nemu man dve deti,cest jeho pamiatke
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
V skupine BA: Zomrel Mudr. Kajaba Jozef, gynekolog Karlova Ves.