Ahojte kocky. Ked som lezala na Antolskej bol tam veeeelmi ale naozaj velmi prijemny dr. Dlhopolcek. Na nete som nasla nejaku sukromnu kliniku Mediklinik v Podunajskych Biskupiciach a v nej je dr. Dlhopolcek uvedeny. Nechodite tam niektora? Chcela by som sa popytat na info, ze ako to tam chodi, kolko sa plati a tak. Dakujem krasne za kazdy koment 😊
Mne robil vysetrenie na Antolskej pred troma rokmi,lebo dcerka bola malicka pred porodom,doteraz si ho pamatam a dlho budem,nakolko bol velmi mily,jediny lekar ktory mal sucit, ... niektory by si od neho mali brat velky priklad.
Baby dostali ste sa niektorá k nemu? Ja som ho mala zazmluvneneho pri prvom pôrode pre mna najlepsi gynekológ akého poznám vidno ze ho práca baví a neberie to len ako zamestnanie keby bol kazdy taký ako on 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj. Ja nechodim do tejto kliniky ale ordinuje uz aj na Antolskej u Mudr. Kollara. Tak neviem ci ti ide o kliniku alebo o neho ale najdes ho aj na Antolskej.