Chodí sa posledný mesiac iba k zazmluvnenému pôrodníkovi?

ivonach
19. feb 2013

????????Baby ktore ste mali ZAZMLUVNENEHO porodnika.. Tak posledny mesiac do poradne ste chodili k nemu? Vzdy je to tak? Ze ak si zazmluvnim doktora nap v Ruzinovskej nemocnici tak ma ma na starosti aj posledny mesiac v poradni? ??????? Je to niekde v tej zmluve napisane?

mmmj
19. feb 2013

neviem, ci je to v zmluve, ale ja som chodila do poradne potom k nemu. Pride mi to logicke, ze chce mat prehlad o tehotenstve, ved ma aj zodpovednost za priebeh porodu.

strihalka
19. feb 2013

Ano presne tak, pokud si zazmluvnis lekare-porodnika, tak on ma povinnost se ti venovat....ovsem nespada do toho, ze pokud neni ve sluzbe, lebo mel sluzbu urcite hodiny pred, tak musi mit povinnou prestavku a pokud bude rodit zrovna v te chvili, tak si ho neprivolas a bud te odrodi nekdo iny, alebo bude porod pomaly a "pockas" az mu skonci volno...

minnie55
19. feb 2013

Prečítaj si zmluvu, ktorú si podpísala, alebo ktorú sa chystáš podpísať. Každý pôrodník, resp. každá nemocnica môže mať iné pravidlá. Alebo sa ho rovno opýtaj, zbytočne tu budeme my hádať.

pingu1
19. feb 2013

podla mna on si ta automaticky zavola, bude chciet vediet ako sa to vyvija

ekinkala
19. feb 2013

podla mna je blbost si zazmluvnovat porodnika vacsina kamosiek bola zronena z vystupou zaplatenych doktorou lepsie je si nic nezazmluvnovat

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre