Chodí niektorá k Mudr. Turbovi do Nitry? Mám otázku

ewita999
24. jan 2011

ahojte tehuľky! chodí tu niektorá z vás k Mudr. Turbovi? chcela by som sa vás niečo spýtať

erin365
25. jan 2011

@ewita999 ahoj, ja k nemu chodím...prečo?

ewita999
autor
25. jan 2011

lebo nechapem preco unho robi poradne pre tehotne taka pani doktorka a nie on...vies ktoru myslim?

erin365
25. jan 2011

@ewita999 viem ktorú myslíš...ona mu vypomáha, lebo toho má veľa. Voľakedy bývala takto pondelky, potom stredy a teraz zase pondelky. Ja by som tiež radšej mala Dr. Turbu. On je taký zlatý... Kedy si u nej bola, včera? Bo ja som tam včera bola 🙂

ewita999
autor
25. jan 2011

aj ja som bola u nej vcera 🙂 mne sa ona nepaci, strasne dlho sa u nej caka, a ani nevie poradit ked mam nejaky problem, Turba je ovela lepsi ja chcem k nemu chodit na poradne :(

erin365
25. jan 2011

@ewita999 ja som včera išla len na potvrdenie tehu, nie do poradne, takže neviem ako to s poradňou chodí. To sa musím opýtať nabudúce sestričky... Nesedela si tam v takom bielo-čiernom pulovríku?

ewita999
autor
25. jan 2011

nie nie nemala som pulovrik...ty si tam bola o kolkej priblizne? a gratulujem k tehotenstvu, vidim ze je to vytuzene dietatko dufam ze bude vsetko v poriadku 🙂

erin365
25. jan 2011

@ewita999 ja som tam sedela od šiestej rána a bola som druhá 🙂 a ďakujem za gratuláciu. Ty to už máš len za pár, zato ja tŕpnem, či sa tentokrát náš anjelik udrží a nepojde do nebíčka ako minule.... ☹

ewita999
autor
25. jan 2011

@erin365 jaaj no ja som nemala ani poradove cislo a prisla som tam az o desiatej...no za chvilu ma caka porod hrozne sa toho bojim :( ....a neboj sa vsetko bude v poriadku uvidis to, drzim palceky, treba mysliet optimisticky

erin365
25. jan 2011

@ewita999 tak to ja som odišla o deviatej 🙂 Aj ja tebe držím palce, nech je pôrod rýchly a nech si ho "užiješ" a prajem nádherné chvíle s drobcom a veľa zdravia 🙂 Pá

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre