Mamky som prvorodička a mám otázku. Chcem rodiť v inom meste v akom žijem. Pôrod vychádza na 29.12. Kedy mám volať do danej nemocnice?
A prečo by si tam mala volať? Veď keď tam prídeš rodiaca, tak ťa nepošlú preč. Iba žeby si tam chcela chodiť už ten posledný mesiac na kontroly. Tak to sa chodí od 36. tt. Tak vtedy niekedy sa môžeš informovať, ako to tam chodí
Posledny mesiac sa uz chodi na kontrolu do nemocnice kde chces rodit. Potrebujes mat spravene poucenie ak chces epidural.
Zalezi ci sa do konktetnej porodnice treba registrovat alebo nie… mozno radsej napis konkretnu porodnicu a zeny ti lepsie poradia na zaklade skusenosti, nez takto vseobecne.
Ja si myslím že keď si zavoláte do konkrétnej nemocnice, tak vám všetko povedia. Ja som napríklad nechodila do nemocnice na vyšetrenia, do konca tehotenstva som u svojho gynekológa.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som chodila do nemocnice kde som chcela rodit aj na "pásy" takže všetko som mala dopredu naplánované aj kvôli tomu ze som musela rodiť na termín