Potrebujem pomoc pri hladani porodnika, a odpovede na otazky. Neviem na koho sa mam obratit kedze nikoho nepoznam v Ds.
Aj ja som mala Dr. Budayovu 🙂 🙂 a bola som velmi spokojna 🙂 tiez odporucam
Už mám za sebou pôrod v DS u Dr. Budayovej, bola som veľmi spokojná, vrelo odporúčam, dýchanie počas kontrakcií aj pri tlačení mi vysvetlila, rešpektovala moju prosbu nenastrihávať, ale nakoniec musela a vysvetlila mi prečo ma nastrihla,čiže zachovala individuálny prístup, nástrih ma po pôrode nijako neobmedzil, veľmi rýchlo a pekne sa mi to zahojilo. Čo sa týka pobytu na 600nedelí, odporúčam samostatnú izbu, je to dosť blbé sa rušiť na izbe s inými mamičkami a babätkami.
@kety89 ahoj tu máš takúto tému hádam ti pomože 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/porodnica-dunajska-streda-mate-skusenosti/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Kamarátka rodila pri Dr.Méry, bola veľmi spokojná, ja ešte len budem rodiť, vybrala som si Dr.Budayovú, sú na ňu samé chvály. Dr. Méry rešpektovala pôrodný plán, rodilo sa bez oxytocínu a bez nástrihu. Ale čítala som dobré referencie aj na ostatných pôrodníkov v DS.