Ahojte, chcem sa spýtať nejakých čerstvých mamičiek aké máte skúsenosti s pôrodnicou v Žiari nad Hronom? Ďakujem veľmi pekne
Ja som v ZH ležala pre hroziaci predčasny porod a nemozem sa na nic stazovat
@ivuka ja som tam rodila 08/19 a za mňa super od prijmu az po odchod. Mozno som len vychytala dobre smeny ale fakt nemam čo vytknúť, od vybavenia po personal. Prveho som rodila v B.Stiavnici 2014 a tu bolo urcite lepsie.vybavenim,systemom..v BS sme chodili kazde ráno na vizitu ako trubky sediet hodinu pred
Amb.aby sa na minutu pozreli na nas a tu pekne chodili po izbach.
prijimala ma taka mlada p.dr.meno uz neviem a potom sa primar Drahovzal pridal a v podstate mi maleho zachranili,lebo som.mala na poradni hraničné prietoky a chcela som ist domov ale sa im to moc nelubilo a začalo sa to zhorsovat az nakoniec vyvolavacka,ale maly bol za 3hodky na svete a 2x omotana snura..bez nastrihu,respektovali ze som upozornila ,ze som cvicila s Anibalom a nechcem za každú cenu nastrih.pri pôrode bola dr.Kovacova-super vydala sa medzičasom ale neviem nove priezvisko😁a sestricka jednu uz neviem meno taka pevnejsia a starsia p.sestricka Dobrotkova tiez super obe.z novorodeneckeho mena neviem,jedna sa tvarila neprijemne uz po porode, ale asi ma len taky vyraz lebo ma velmi podporila pri kojeni a druhá bola super od zaciatku. Co sa tyka izby, chcela som nadst.a bola som dost dlho zapísaná a nevydalo ale ani nelutujem;na izbe sme stale boli len 2 a aspoň sne si vela poradili, pokecali😊 s prvym som bola na nadst. a tam o mna cele dni nikto ani nezakopol a ani sa mi teda nerozbehlo mlieko a teraz stale za mnou chodili a ešte kojim..
@ivuka Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či ste už po pôrode a ak ste rodila v ZH ako to celé hodnotíte? Ja mám termín 9.4.2020... Chcela by som ísť rodiť do ZH ale vzhľadom na nepriaznivú situáciu potrebujem vedieť čo môžem očakávať. Ďakujem
@slniecko87 dobrý deň, ja mám termín na 2. 4. 2020 tak neviem vôbec ako to tam je nakoľko na poradne chodím k mojej dr zatiaľ
Ja som tam rodila 10.3 ...situacia bola este relativne pokojna. Potom uz nastal prisnejsi rezim.
@ivuka ja 9.4 ;)
@slniecko87 tak možno sa aj vidíme ak sa malej nebude chcieť von na termín 😁
@ivuka alebo sa náš vypýta skôr čo by aj mohol, lebo už nevládzem...
tak ja to mám už za sebou a teším sa z malej Emky. Keby mám ísť ešte raz rodiť tak určite sem, mala som úžasnú pôrodnú asistentku Editku a pôrod bol rýchly. Nemám k tomu žiadne výhrady. Môžem len odporučiť
@ivuka prosim a ktory lekar ta odrodil?
@kimberley1 dr.Kalny
Ma prosim niekto skusenosti aj s novym primarom Drahovzalom? Uvazujem, ze by som si niekoho k porodu zaplatila a dostala som typ nanho, lenze po precitani nejakych recenzii ked este robil v LM, som si nie moc ista
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@ivuka kym tam boli Durkechovci bolo tam super,vysoka uroven. Teraz uz neviem kto tam je ani ako to chodi,uz mam davnejsie odrodene.