Ahojte, chcem sa spytat, bývam v Bytči, rodit idem v auguste, no neviem sa rozhodnut kde. Moje rodne mesto je Zilina, no tie recenzie na internete nevyzeraju bohvieako. Neviem, ci je zbytocne sa trepat do cadce alebo do martina, ked boliet to bude vsade. neviete mi poradit vase skusenosti? ci zalezi od sluzbukonajucich sestier :D
ja som rodila tento rok, na novy rok 🙂 🙂 povodne som chcela ist do cadce ale na silvestra som zacala krvacat tak sme isli do Za- myslela som si ze ma este pustia domov ale nechali si ma tam...porod bol celkom ok, maleho mi hne polozili na brucho 😵 cely cas bol so mnou na izbe az kym nedostal zltacku potom mi ho vzali :...personal sa tiez dal, aj na novorodeneckom...ale bola tam aj taka nie moc prijemna sestricka ale to sa vsade najde nejaka exotka 😅 ja som zo Zilinou bola velkmi spokojna...myslela som ze to bude horsie ale tych 5 dni sa tam dalo vydrzat...aj teplo bolo na izbach aj strava chutna sem-tam 🙂 keby si mala nejake otazky na Zilinu rada odpoviem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj,všetky moje kamarátky po tom čo odrodili prvé dieta išli ostatné rodiť do Martina:DDDDNeviem Čadcu by som si nevybrala,predsa starostlivost o novorodencov v prípade komlikácií je myslím lepšia V ZA a MT.A v ZA sa to dá ten týžden vydržat,z mojho pohladu je zdravotná starostlivosť o ženy mizerná,ak chceš aby bolo o Teba postarané v ZA sa dá priplatiť nadštandard🙂Prajem veeľa štastia pri výbere a bezproblémový porod nech to bude kdekoľvek🙂