Ahojte, potrebujem radu od mamičiek, ktoré riešili prítomnosť staršieho dieťatka alebo aj celej rodinky v noci na izbe. Nejaké odporúčania ? Som z Trnavy a tu v pôrodnici taká možnosť ani nie je. Ďakujem za pomoc.
V Trencine su nadstandard izby, kde moze byt pri tebe sprevadzajuca osoba nonstop. Cela rodinka? neviem, zniesla by som pri sebe manzela, mozno starsiu dcerku (ta sa pri mne na izbe nudila aj pocas navstevy) ale bola som rada za klud a ze som sama s malou.
Koch v Ba, ak vezmes apartman. Alebo mas moznost aj v standardnej izbe doplatit za manzela, no musi byt volna postel. Ak by mali vela, tak nie.
V Trencine na nadstandarde sa to da. Ked som tam bola, jedna mamicka tam mala manzela aj s asi 5 rocnou dcerkou.
My sme tak boli u Kocha, pri druhom porode som bola v apartmane a jednu noc tam so mnou prespal manzel so synom, dalsie noci uz boli doma. Len apartman sa neda dopredu rezervovat a su len dva, takze treba mat stastie, aby bol volny.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@sorin mozes si napr. v kochu v BA zaplatit apartman.