ahojte som z SNV ale chcela by som rodit v poprade ako ste boli spokojne s touto porodnicou,personalom...
no o porade neviem, ja som rodila kosice saca a boli super, ja som z PO, ale kedbudeme zase tehotny, tak urcite kosice saca zese, aj na novorodeneckom boli super, a aj porod a aj [ristup personalu boli na vysokej urovni,,, ale zalezi aj od tebe ake mas predstavy a tak, neplatila som nic estra, iba za nadstandartnu izbu, ktoru ak nechces mozes odmietnut.. a pockat v predpripravnej izbe, kym sa uvolni izba na 6 nedeli,,,,a neplatis nic 😉 a na izbu cakas, iba ked budes mat stasie-smolu, ze budu plny..
ahojte...ja mam termin a ž v marci ale bojim sa pretože som aj ja romka...a bojim sa že ma zaradia medzi tie špinave...a preto by som si aj ja chcela rezervovať...štandard.... 😖 ako a kedy by som mohla..a čo ma to bude stať...dakujeeeem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
co tak trosku snorit v temach a potom zakladat otazky???
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/porod-v-poprade-alebo-kezmarku-ake-mate-skusenosti/