Bojniccká pôrodnica

tamarka24518
12. jan 2018

Ahojte chcem sa spýtať aké máte skúsenosti v Bojnickej nemocnici, hodnotíte čas pôrodu pozitívne al. negatívne?

janickajanicka
12. jan 2018

Urcite pozitivne. Ale 100 ludi, 100 chuti.

skorpion77
12. jan 2018

Za mňa hodnotím pozitívne, starostlivosť na oddelení a novorodeneckom tiež.

andre8757
1. feb 2018

Výborná porodnica, sú tam veľkí odborníci, hlavne Dr. Durcenka ale aj Lany a Mifkova. A poporodna starostlivosť 100%

tatinka
20. mar 2018

Ahojte,chcem sa spytat ktoreho lekara mi odporucate v porodnici v Bojniciach,alebo podla vas su tam vsetci ok? Teda okrem Durcenku,s nim uz mala tu cest a dakujem pekne ....mali ste niekoho zazmluvneneho ci nie? Vraj je tam aj novy mlady lekar sikovny,ale neviem meno,dr Lany je super,aj dr Mifkova,robi tam este aj dr Volman ?

skorpion77
20. mar 2018

Ahoj, ja som rodila cisárskym rezom a všetko prebehlo tak rýchlo, že ani neviem komu mám poďakovať za môjho malého chrústa. Môj gynekológ je doc. Lányi a som spokojná a keď som rodila, v septembri 2017, robil aj dr. Vollmann.

tatinka
20. mar 2018

@skorpion77 dakujem za info,ja mam obavu z primara,k tym dalsim by som sla rodit bez problemov......mala si zazmluvneneho niekoho?ako dlho si sa zotavovala po cisarskom?bola liecba bez problemov? Gratulujem k chrustikovi

skorpion77
20. mar 2018

Nie, nemala som nikoho zazmluvneného. Vieš, som osamelá mamina, takže som pozerala aj na peniaze a veci beriem tak, že keď to zvládli ostatné, zvládnem aj ja. Vieš, 24 hodín po cisárskom ležíš a to bolo pre mňa najťažšie. Určite, že je to bolestivé, ale hneď potom som sa postavila z postele a nepoddávala sa tomu. Liečba úplne bez problémov, jazva je krásna, takmer ju nevidieť. Po ukončení šestonedelia a kontrole, že je všetko OK, som hneď začala cvičiť vo fitku. Brušné svalstvo som začala zaťažovať po 6 mesiacoch, aby som si nepotrhala vnútorné stehy. A ďakujem 🙂

babatenko
20. mar 2018

Odporucam, tri krasne porody a pri vsetkych mudr.bakova - vo vsetkom mi vysla v ustrety 😊

tatinka
21. mar 2018

@skorpion77
@babatenko dakujem baby,trosku ste ma viac naklonili k tejto nasej porodnici....myslite ze mesiac po porode sa da zvladnut velka rodinna oslava?ja ju nerobim,ale nasi...myslite ze tak kratko po porode a s mesac.drobcekom sa to da zvladnut prist aspom na dve tri hodinky tam?bude tam vela ludi tak cca 30 ,ocino ma okruhle nar.,....nemam to s cim porovnat,som prvorodicka hlavne beriem ohlad na drobceka ci mu nebude prekazat tolko ludi,pestovat im ho nedam iba teda nasi a svokrovci oni mozu ale zvysku rodiny nedovolim.....

tatinka
21. mar 2018

@babatenko moja a ty si tiez nemala zazmluvneneho? ...ja mam len obav z primara preto sa tolko vypytujem

tatinka
2. jún 2018

Ahojte dievcata,maminky,prosim vas poradte mi asi kolko balikov poporod.vloziek mi treba do porodnice,viem,ze kazda krvaca inou intenzitou ale aspom priblizne.kolko igelit.podloziek proti preteceniu na postel...tiez sa chcem spytat co vsetko ste si vzali do porodnice pre miminko,dalej ma zaujima ci ho mozem hned obliekat do svojich veci lebo na ich stranke pisu ,ze oni davaju miminkam nemocnicne oblecenie a ja by som radsej to co mu donesiem z domu,dalsia otazocka prilozia vam drobca hned po porode?lebo velmi by som chcela keby ano🙂),ktora ste mali epidural alebo spinal,kiolko ste platili a kolko vo pred to treba zajednat v pripade zaujmu?
Voped dakujem za info kocky

tatinka
2. jún 2018

A este otazocka,ked chcem manzela pri porode staci to nahlasit ked clovek pride uz rodit do nemocky alebo to treba dako vopred ?

hamini
20. aug 2018

@tatinka stačí keď prídete...poplatok 15 eur

hamini
20. aug 2018

Ja pridávam negatívnu skúsenosť, rodila som v januári, od odtoku plodovej vody som sa dvadsať hodín nemohla otvoriť. Malá mala 4,2 kg a nechali má rodiť normálne.... Pri pôrode jej praskla kľúčna kosť ( ale sestrička mi po pár dňoch v nemocnici oznámila, že takým veľkým deťom zlomia kľúčnu kosť, aby mohli vyjsť, ale matkám sa to nehovorí, aby sa nebáli). Ďalej som mala vybavený epidural, ktorý mi odporučili dať až keď už nebudem zvládať bolesti... Takže až keď som bola otvorená na sedem cm som dostala epidural, ktorý ani nestihol zabrať, lebo hneď po injekcii som šla hneď rodiť. Jediné plus epidural, že som necítila bolesť pri šiti. A prečo tak neskoro epidural keďže sa má dávať pri otvorení na 4-5 cm? No aby tam nemusel anesteziolog tak dlho vysedavat až do konca pôrodu... Výhodených 150 eur... Jediné čo sa mi páčilo, milé sestričky.Takže keby mám rodiť druhýkrát, určite nie v Bojniciach.
Zabudla som dodať, že také veľké deti sa majú rodiť cisárskym rezom.... Lenže to ich stojí peniaze... Takže nechajú človeka sa trápiť aj tri dni V bolestiach len aby neriskovali, že poisťovňa cisársky nepreplati.... Takže toľko k Bojnickej pôrodnici....

Posledné PS: pokiaľ vám vyjde pôrod na víkend ako mne...A máte záujem o odber pupočníkovej krvi ako ja,tak sa uistite,že vám to odošlu nasledujúci deň... A nie o dva dni neskôr ako mne...čím sa počet buniek v odobranej krvi znižuje... Pretože sestrička, ktorá robí odber má za to províziu... A ak nasledujúci deň nemá službu, žiadna iná to za ňu nedošle...

karajazviny
20. aug 2018

@tatinka podľa mňa si nemusíš brať toho veľa, uvidíš ako sa ti bude všetko míňať a určite ťa budú chodiť navštevovať, tak ti donesú...
S tým obliekaním maličkého, je to také všelijaké bo však tam ho v podstate nebudeš neviem ako obliekať...keď nie ich tie zavinovacie košieľky, tak svoje, možno max zavinovacie body...na nôžky ponožky a zavinuť do platenej plienky, potom do perinky...to bol náš nemocničný outfit 😊oni ich každú chvíľu vyšetrujú a chcú mať čo najmenej starosti s vyzliekaním a obliekaním...
Manžela pri pôrode stačí nahlásiť, keď príde do nemocnice rodiť a platí sa 15€ a potom vám nechajú na pamiatku ten jeho nemocničný úbor 🙈😄 môj sa v ňom pretŕčala ešte pár týždňov po mojom pôrode 😏

tricia99
1. apr 2021

Ahojte 🙂 je to sice starsia diskusia ale nechcem vytvarat novu chcem sa opytat cii pichnu epidural aj bez vybavenia interneho, anesteziologa ci treba ? Prist s poucenim?

hamini
1. apr 2021

@tricia99 pred tromi rokmi zrusili akurát poplatok 150 eur, ale vyšetrenia asi treba.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre