Blizi sa mi pôrod. A chcela by som manžela aby bol somnou v nemocnici. Zaplatíme si nejakú izbu. Budem zisťovať či to naša nemocnica ponúka. Chcem sa opýtať, čo si myslíte ? Mal niekto taku skúsenosť?
Muž o tom vie?
@pribinak ďakujem teda. Nebola som si istá skúsim zavolať do nemocnice.
@minenkak samozrejme. 😀
Hlavne rataj s tym, ze nemusi byt volna a dopredu si ju objednat nemozes
Nemocnice to ponúkajú ako nadštandard ale ak nie je voľná máš smolu.
To nefunguje ako hotel, že si zarezervuješ izbu a automaticky ju dostaneš.....ty si ju totiž nevieš rezervovať na presný dátum....takže ak niekto má záujem o takúto službu je to možné, ale izba musí byť práve vtedy volná....predsa z nej nevyhodia rodičku čo si ju zaplatila deň pred tým ako pôjdeš rodiť ty....a rovanko ti ju nebudú držať volnú od 37tt-41tt(lebo to je obdobie v ktorom môžeš rodiť)
@mogaa áno to mi je jasné. Ďakujem
Nemocnica kam chcem ist ja ponuka tuto izbu a som uz rozhodnuta, ze pri prijme im spomeniem, ze by som rada vyuzila tuto moznost 🙃 hlavne ja som strasny introvert a v nemocnici som nikdy nebola tak vobec neviem, ako to tam chodi preto by som bola najradsej na takej izbe
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Kopec nemocníc toto ponuka ako nadštandard, že muž je s tebou