Maminky ako ste sa balili do pôrodnice? Zmestili ste sa do jednej tašky alebo ste mali dve? A ak ste mali dve, mali ste to rozdelené, že jedna taška pre vás a druhá pre miminko alebo jedna taška k pôrodu a druhá na pobyt potom?
ano dve. Jedna taska pre mna, druha pre babo ale tu druhu mi doniesol az tatik den predtym nez nas z nemocnice pustili. Je ti zbytocne brat 2 tasky. Prvy den-dva ti daju vsetko. Potom tatik nech donesie mokre vreckovky a plienky. Oblecenie pre babo (podla pocasia) ma cas doniest pri prepusteni alebo ako som spominala den vopred. 1 velka taska sla so mnou az k porodu. Mala som ju na prijme a ked ma prevazali do izby supli mi na postel aj tasku, aj kabelku. K porodu toho nepotrebujes vela, takze veci k porodu aj na pobyt zmestis do 1 tasky.
Jeden kufor a malý ruksak, čo nosím aj bežne ako kabelku. Nevidím dôvod sa baliť do dvoch tašiek, aj tak som mala všetko stále pri sebe.
mala som ruksak, v ktorom som mala veci na salu a potom kufor, kde bolo vsetko ostatne
Mala som 2 tašky, v 1 veci pre mňa a v druhej plienky, utierky a proste vsetko, čo sa malo priniesť pre dieťa. Mne prišlo divné trepať sa tam s kufrom ako na dovolenku.
Ja balím menší kufor tam budú veci na šestonedelie pre mňa aj bábätko a jednu platenú tašku vecí potrebných k pôrodu ( pre mňa osobne veci potrebné na jisku-dokumenty, fľaša s vodou, nabíjačka k telefónu, nočná košeľa, ponožky, príbor a hygienické potreby). Pri predošlých pôrodoch som to takto nemala prichystané, lebo som bola už predtým v nemocnici a keď som musela v jednej taške na rýchlo tieto veci hľadať bol to len zbytočný stres.
Ja som mala 3 tašky ☺️ jednu na pôrodnú sálu, a 2 na ďalší pobyt, mala som iba taky menší kufor, tak tam sa všetko nezmestilo. Ja som nechcela každý deň otravovať manžela, že toto sa mi minulo, nech donesie, tak som radšej všetkého zobrala viac.
Mam zbaleny 1 menší kufor kde sú moje veci aj veci pre dieťa.. + látkovú tašku cez plece takej bežnej veľkosti kde mam popôrodný vankúš a jedlo s vodou no a maličký batoztek kde budem mat peňaženku a osobne veci je to zároveň taška na salu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Neťahala som 2 tašky, jeden kufor na kolieskach a v nom všetko