Ahojte, rada by som zvolila ambulantný pôrod. Aké máte skúsenosti a v akej pôrodnici je to možné? Ja by som rada rodila v TN, samozrejme pokiaľ by sme to stihli 😀, máte niektorá skúsenosti aj v tejto konkrétnej nemocnici?
Primar mi povedal ze gynekologia nema problem prepustit zenu aj z porodnej saly. Ale dieta musi prepustit novorodenecke oddelenie po vysetreniach ktore su vraj potrebne a dieta musi byt sledovane aspon 72hod. Ja som sa pytala na treti den ci ma uz pustia a vtedy mi povedal ze mozem ist ale ze dieta urcite novorodenecke nepusti.
Na sk neexistuje ambulantny porod,nemocnicu opustas na reverz,pokial viem.A to nie je ambulantny porod na ten mozes ist do hainburgu a po styroch hodinach opustis nemocnicu s lekarskou spravou aj ty aj dieta
-gyn. ťa prepustia PO PRVOM vycikaní úplne bez problémov
-samozrejme aj dieťa pustia, nie je vo väzení a ani ty nie
-nestrácaš nárok na žiadny príspevok (či som v 10 rokov starej téme?) 🙄
-môj súkromný názor (poz. aj ja som zvažovala) je, že v súčasnej situácii behať na tie základné vyšetrenia s novorodencom je šialenstvo ☹ všetko porobia v nemocnici, nechce sa mi v prvé 3 dni chodiť po nemocnici/poliklinike/ambulanciách keď to vedia urobiť na jednej chodbe a navyše v zime brrrr
@zuzanka.zuzu plus ak si vycerpana z porodu, tak sa ti ešte krasne postaraju o babo, mna sa vkuse pytali ci si nechcem oddýchnuť, a hocikedy ho doniest ku nim...
@zuzanka.zuzu takže by malo byť všetko v poriadku. Vďaka za info. No ja mám termín až v máji, len som zvedavá a zháňam info dopredu, čiže žiadna zima 😀😀 Bola by som aj s malinkým pod dohľadom pôrodnej asistentky, je ňou svokra. A čítala som, že vyšetrenia stači robiť postupne od 3.dňa života bábätka až do 10.dňa. Ale ani s tým by nebol problém, stačí si len zohnať lekára, ktorý vyšetruje novorodeniatka aj doma a kontakty mám.
@sejbipi mozes na reverz opustit nemoc.kedykolvek budes mat záujem. Aj s dietatom.
Ty si jeho zak.zastupca a ty rozhodujes co a ako.
Babatku treba tie vysetrenia ale pokial sa normalne bez agresivnych emocii dohodnes na odchode myslim ze nebude nemocnica mat problem dohodnut sa ze prídeš na 3.den aby babatku dorobili vysetrenia.
Tiez maju za to prachy z poistovne.
Nestracas ziadny narok na prispevok.
Ak si na fb tak si najdi skupinu ambulantny porod na Slovensku.Tam je diskusii a rád ako sa branit keby ta nechceli pustit napr.a skusenosti z TN asi tiez.Drzim palce.
Ja som uz v termine a idem do Bojnic.Chcem odist po 24h.po 1 vizite zahlasim ak bude vsetko v poriadku s babatkom ze idem domov tak som zvedava ako to dopadne 🙈 prave mi konci aj karantena mala som covid a toho som sa cele teh. Bála...ze by ma separovali od malej.. no nastastie mame za sebou.. Drzim palce
@zuzanka.zuzu
@trendyy mate skusenost v TN? Ze vas pustili hned domov?
@mima1 mňa si si asi pomýlila, ja som o TN nikdy ani neuvažovala 😀
@zuzanka.zuzu NR nie su všetky porodnice...
@zuzanka.zuzu a ked chces, vzdy mozes podpisat reverz
@trendyy Fuha, tak veru s Bojnicami ti držím palce. Tam už nikdy viac. Lekárka mi tam diagnostikovala mimomaternicové tehotenstvo, len preto, že som prišla skoro asi v 3tt a nič nebolo vidieť. Bola som úplne bez bolestí, bez príznakov, bez všetkého. Vraj akútne vyoperovanie ľavého vajíčkovoda. Odišla som na reverz, keby som zostala, možno by moje bábo ani nebolo .... Držím palce s Bojnicami, ak nemáš dohodnutého lekára, tak snáď aspoň natrafíš na primárki Bakovú, tá je úžasná. Ja som toľko šťastia nemala ...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@sejbipi v Tn ta kludne prepustia domov hned po porode ale dieta nie