Ambulancia pre rizikovú a patologickú tehotnosť - Žilina

kytkab5
14. jún 2020

Ahojte. V 25 tt som bola preradena do Ambulancii pre rizikovú a patologickú tehotnosť v Žiline. Prvé vysetrenie mám až budúci týždeň, tak som sa chcela spýtať, či je tu niekto kto má skúsenosti s touto rizikovou poradnou? Prístup dr? Ako časti sa potom chodí na vyšetrenia?
Ďakujem

anel000
10. mar 2021

@kytkab5 ahoj, tiez ma tam chce dr poslat. Zrejme sa tak aj udeje, koli tlaku. Ako si bola spokojna? Aky bol pristup dr? Dakujem

kytkab5
autor
3. apr 2021

@anel000 no za mňa absolútne zbytočná ambulancia. Ja som si myslela že keďže ide o rizikovú ambulanciu, majú tam všetko potrebné na vyšetrenie ako sono, monitory, pásy a podobne. Ale tam nemajú žiadne vybavenie, vyzerá to tam ešte že to pamätá aj Matku Teréziu. Všetko zastaralé a jediné vybavenie je stôl a počítač. Takže tam Vás dr vie skontrolovať akurát tak zo spodu prstami a to je všetko.
Jednak čakáte tam na vyšetrenia a potom ešte musíte chodiť po iných oddeleniach kde zas čakáte na všetky ostatny úkony (sono, monitory atď atď). Ja som bola zo skráteným krckom a toto mi vôbec nepomohlo, behala som hore dole a čakala na rôzne vyšetrenia...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre