Ahojte som prvorodicka a den D sa blizi.Idem rodit do Nitrianskej porodnice. Chcem sa len spytat ked ste tam nedavno rodili ako ste boli spokojne s pristupom lekarov sestriciek a starostlivostou o babo. Pomamali vam sestricky s kojenim? A ako sa rodi na posteli alebo na kresle? Dakujem za kazdu jednu odpoved 🙂
@germaniawerks Ty by si mal konecne pochopit,ze na tvoje trapne a hlavne prazdne komentare tu nikto nie je zvedavy. Ked nemas co povedat k teme tak si to nechaj pre seba-urobis sluzbu aj sebe a aj nam.
Uz nech skoncia tie prazdniny.
@kristea ja som rodila v decembri. Rodí sa na posteli, ja som mala pri pôrode primára a bola som spokojná, aj s porodnymi asistentkami. Pôrod prebehol aj s ich pomocou super.
Na novorodeneckom sú sestry aj dobré aj zlé. S kojenim niektoré pomohli super a niektoré boli pomaly až drastické. Ale ja som im zas aj povedala, keď sa mi niečo nepáčilo.
@veronika295 Dakujem🙂
@kristea ahoj,ja som rodila pred rokom, pri porode som mala super sestricky,vdaka ich pohotovosti sa dcerka narodila v poriadku...na novorodeneckom sestricky su aj aj, niektore su velmi mile,ochotne,vsetko ukazu,vysvetlia,druhe maju vsetko absolutne na salame...mne osobne co vadilo,ze rano od 4 nas kazdu hodinu zobudili...prva bola upratovacka potom do radu doktori,sestricky,lebo vazenie pre babatka,vizita pre mamicky,vizita pre babatka atd.,jak keby 2 veci ten isty doktor nemohol vybavit...ale inak celkovo pohodka...drzim palceky,nech vsetko dobre dopadne 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
no hlavne by si mala pochopiť, že tvoje tehu okrem teba nikoho nezaujíma a tomu prispôsobiť svoje očakávania.