Aký je gynekológ Dr. Alexander Bodnár z Trnávky?

riavicka
2. nov 2010

Baby prosim, nemate niektora referencie na gynekologa Alexandra Bodnara v Trnavke v BA?? Alebo by ste mi odporucili niekoho z tohto okolia? Prosim!

sonicccca
28. júl 2011

Odporucam, dobry odbornik..som s nim spokojna

eneshe
28. aug 2012

Na začiatku keď som s ním volala sa tváril ako všetko v pohode, že sú síce súkromní ale veľa sa u nich neplatí. Tak som sa dala nahovoriť, pospísala som zmluvu. Pred tým mi povedal že 10€ admin. poplatok za preradenie a 29€ ročné členské (čo som si povedala že teda ok, veď tehu som len raz a keď nebudem musieť preplácať 2x veci čo hradí poisťovňa tak prečo nie, ak budem rýchlo vybavená a bude mať fajn prístup.)
Za odber krvi pýtal 10€ (ohľadne HCG a hladín živín a cukru predpokladám) čo hradí poisťovňa- Pýtala som sa či to poisťovňa skutočne hradí a povedal že nie. No dozvedela som sa tu od báb na MK, že to je hradené a som stráááášne nabrúsená.. No katastrofa. Dnes tam mám ísť ešte raz porpzprávať sa o zrušení. Tak som fakt zvedavá..Aký prístup zvolí teraz 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre