Ahojte je podľa vás dobrý nápad darček pre doktora?
Rozmýšľam nad nejakým tričkom typ som skvelý lekár "otec a " muž.
Alebo čo by ste dali poraďte.
Ten doktor ti je čo, keď máš prehľad o tom, aký je otec a muž? Tričko samo o sebe je inak vec, ktorá nie každého poteší. Keď sa mu už chceš za niečo poďakovať, niečo na skonzumovanie by bolo isto lepšie. Prípadne ďakovný list. Milé slovo za dobre odvedenú prácu vždy poteší.
Tie vtipné tričká v prvom rade nie sú vôbec vtipné. A ten doktor je ti čo, tvoj otec alebo tvojho dieťaťa, keď mu to chceš na tričko písať? V iných prípadoch by to bolo už úplne odveci.
@damtiporiti hej otec
neviem si predstavit tricko otcovi "som skvely technicko-administrativny pracovnik".. takze asi ani tricko "som skvely lekar"
Darček jej to síce netradičný ale nie je trápny no. Veľmi záleží od osoby ktorá ho dostane
@magdus89 Panebože, je to TVOJ otec, TVOJ lekár! Ty sa musíš radiť s cudzími ženami o tom, čo podarovať SVOJMU otcovi?! Tak snáď ho poznáš lepšie než my! My môžeme byť úplne mimo, ja ti poradím, kúp mu fľašu Chivas a ty vieš, že tvoj otec whisky nepije...
Vtipne tricka su trapne a vzdy boli,radsej teda hrncek ak je to tovoj otec ale nikdy nie s napisom naj lekar,to je trapne
Tak to uz ty musis vediet ci ho to potesi. Pre niekoho su tieto tricka trapne. Ja osobne si neviem predstavit k akej prilezitosti by si to niekto mal obliect. Mozno keby som zila v americkom filme tak na rodinnu grilovacku, alebo do reklamy. Ale poznam ludi co to kludne hrdo nosia do mesta. Ak si myslis ze sa potesi, tak kludne do toho
minule som videla opitého a prepito vyzerajúceho týpka tmoliaceho sa okolo krčmy, ledva stál na nohách a oblečené tričko niečo v zmysle naj otec má naj dcéru či čo. No fakt vyzeral ako otec roka...
@danica2711 ďakujem
Radsej nic ako toto. Pre mna su “vtipne”tricka pera pohare total odveci darceky na ktore len sada prach. Vyhodene prachy. Zalezi aj od toho kolko ma tvoj otec rokov( podla tvojho tipu na darcek to asi nebude okruhlina) co ma rad co ho bavi kolko chces investovat ,
@magdus89 len tricko nieee 😀 dostala som tricko s napisom "najlepsia maminka na svete" , tricko je samo o sebe pekne (myslim farebne) aj strih super len mi je trapne ho nosit aj po dome. 😀 Kto vymyslel take trička, mohol radsej nieco ine vymysliet. Skus vesele ponozky,maju aj doktorsky vzor, alebo skus sa zameriat na zazitkovy darcek. Ak rad niekam chodi, tak listky, predplatne jeho oblubeneho casopisu, darcekovy kos s tym co ma rad...
@magdus89 mna pobavilo, ze si nazov dala "Aky darcek pre doktora" a este to aj supla do temy o lekaroch.. A nakoniec hladas darcek pre vlastneho otca... Fakt zvlastna formulacia..
K teme - neporadim, najlepsie su darceky site na mieru a tam si uz musis poradit sama, kedze my p. doktora nepozname.. 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@magdus89 no ja neviem ak je to cudzi chlap len ako lekar nie clen rodiny tak by mi bol takyto darcek "blby"