Aký cenník má MUDr. Zora Vasiľová?

anna_rs
15. jún 2015

Ahojte. Viete mi povedat aky je cennik pre preventivne gyneko. vysetrenie a tiez objednanie na urcitu hodinu? Ako funguje ked sa chcem poradit ohladom kontracepcie, berie i odbery krvy skor ako odporuci ktore tabletky pouzivat? (cennik by som tiez poprosila ak niektora z vas vie). Totiz, na SVK ziadneho gynekologa som zatial nemala a netusim ako to funguje na Slovensku a konkretne u MUDr Vasiľovej. Kludne odporucte i ineho gynekologa ked mate dobre skusenosti. Dakujeeem.

darinka60
15. jún 2015

moj gynekolog za preventívku doteraz nebral nič,je to hradené zo ZP,posledný x sa ma pýtal či som si ochotná doplatiť za čosi lepšie -asi 2.50eura,pred nasadením antiky berie krv na vyšetrenie a vramci preventívky mi robil aj sono prsníkov

moncici67
29. júl 2015

ahoj mne jedna kocka posielala jej cennik tak ked chces napis ss s mailom a poslem ti 🙂

barca1983
29. júl 2015

Ahoj, ja som u nej spokojna, absolvovala som u nej cele tehotenstvo a platila iba 20 euro na zaciatku. Preventivka sa neplati ak chces beznu cytologiu, pri liqiud based sa plati 25 euro. O antike neviem, pouzivam Pharmatex.

kaata_
16. okt 2015

Ahojte, neviete prosim kto zvykne zastupovat Vasilovu? Napisane ma ze v piatok neordinuje, ale ak mam akutny problem ku komu ist? Vdaka za odpoved.

leenkaa2708
29. sep 2016

Baby chodí k nej niektorá do toho womens health? diky..

kaata_
29. sep 2016

@leenkaa2708 ano ja chodim

gabs31
2. feb 2017

Nemáte niektorá cenník tehu balíčka u Dr. Vasiľovej?Ďakujem.

envirojohana
30. mar 2017

Pridam aktualnu skusenost: k dr. som automaticky presla od dr. Stanka (po tom co skoncil svoju prax), chodila som k nej par rokov aj cele tehotenstvo. Teraz som sa chcela objednat na kontrolu pol roka od porodu, prv som musela sposobom pokus, omyl zistit kedy je statsna hodinka kedy sa da do ambulancie dovolat. Ked sa mi to konecne podarilo bolo mi divne preco si sestricka odomna pyta tak podrobne info a ked mi oznamila zmenu cennika pochopila som ze si iba potrebovala overit ci som uz zaplatila. Od 1.11. je u nej povinny rocny poplatok 35 €. Takze som sa rozhodla ist k inej dr (s dr. Vasilovou som bola spokojna, teda az na to ze si nechala za kadeco zaplatit za co by aj nemusela, ale vadi mi hlavne ze sa odstahovala este dalej a je to pre mna uz prilis daleko cestovat), sestricka mi milo zodpovedala na vsetky otazky ohladom prechodu k inej dr. 🙂

yuriadna
2. júl 2017

@envirojohana ahoj envirojohana, ku komu si nakoniec presla? si spokojna? dakujem

envirojohana
3. júl 2017

Ahoj, prešla som k MUDr. Marekovej Jane, bola som u nej zatiaľ iba raz, ale zatiaľ spokojnosť.

yuriadna
3. júl 2017

@envirojohana dakujem za odpoved!

niba0717
14. júl 2017

Ja som chodila k tejto dr. , za preventivku som neplatila nic iba rocny poplatok 35€, ale pocas tehu kazda poradna 20€, dva krat morf ultrazvuk 60€, test na cukrovku sa platil navyse a pod, cize dost poplatkov

kobylka1990
28. okt 2017

Nemali ste niektorá zaplatený ten tehu balíček?

gabs31
7. nov 2017

@kobylka1990 ja som mala.

kobylka1990
7. nov 2017

@gabs31 a čo je prosím ťa v tom balíčku zahrnuté? Oplatí sa?

gabs31
7. nov 2017

@kobylka1990 píšem ss

peblanus
31. jan 2018

Ahojte, Pri Dr. Vasilovej som chodila moje prvé dve teho, kde som si zaplatila 200 ecok tehotenský balíček (ale aj tak som musela platiť aj ročný poplatok 35ecok), musím povedať že prvé teho som dostala na kľúč fotky bábätka z 3 a 4 d asi 4 krát, za každým ulz, veľká spokojnosť, pri druhom to už bolo len aby sa nepovedalo, fotky len raz, ľutovala som, že som si balík platila, teraz pri treťom som povedala, že balík nechcem, to som oznámila, pred vstupom do ordinácie, keď som vysla z vyšetrenia, sestrička si hneď vypýtala 60 ecok za ULZ, vraj ked som ho nechcela, mala som to oznámiť dopredu, aj keď som netušila, ako má lekárka ide vyšetriť a za tie 2 minuty sona sa mi to zdá prehnane, takze cenník asi tak: každý ULZ 20 ecok (aj keď máte teho balíček, ale len do 12 týždňa) plus 3x morfologicky po 60 ecok. A keď som sa spýtala, či podľa zákona 3 ultrazvuky nepreplácala poisťovňa, bolo mi povedané, že im poisťovňa nepreplácali nič, tak asi tak, teraz v 12 tt si hľadám nového gyn. aj keď s dr. Vasilovou som bola veľmi spokojná, ale ten prístup ohľadne platenia...

kobylka1990
31. jan 2018

Ja som si nakoniec balíček zaplatila a som spokojná. Na každej poradni sa robí sono a ak je dobre krpata otočená tak aj foto je. Mne povedali že ak by som balíček nemala a chcem veľké ultrazvuky zadarmo tak mi ich spravia normálne v nemocnici. Mne vyhovuje že sa všetko robí na jednom mieste a nemusím sa nikam trepať.aj prístup doktorky je super 😊 takže mne tých 200€ není ľúto 🙂

gabs31
31. jan 2018

@peblanus
Asi podobná skúsenosť ako ja - 200€ a mám jedinú foto...

envirojohana
2. feb 2018

ja som si balíček nezaplatila a mám dve vytlačené foto a z morfo utz všetky na usb.

kobylka1990
2. feb 2018

@envirojohana a koľko si za to platila?

envirojohana
3. feb 2018

nič, bolo to v roku 2015, vtedy sa ročný poplatok ešte neplatil a za celé tehotenstvo som dohromady platila 20 € za prvý utz (potvrdenie tehotenstva), 60 € za morfo utz v 20. t. a tuším 30 € za morfo utz v 30. t. ak si ti dobre pamätám. foto na usb som mala z utz v 20. t. A ak si dobre pamätám tak v cenníku mala poplatok za vytlačenú foto 2 €, ale odo mňa si ich nevypýtala.

kobylka1990
20. mar 2018

ahojte neviete mi poradit ci sa k dr vasilovej da chodit az do konca tehotenstva? lebo ten tehotensky balicek je tusim do 35tt.

peblanus
20. mar 2018

Nie, dá sa iba do 35tt, potom sa chodí do pôrodnice, kam sa rozhodnete.

mackar3p
31. jan 2019

Názor,hm,skôr by som povedala,že ak náhodou sedíte v čakárnu doktorky vasilovej a von vybehne sestrička nahnevaná a tvári sa že ju zase niekto otravuje,a aby to zdôraznila,tak buchne dvermi,ale asi zabudla,kto ju živí.je dosť smutné.No a aby som ešte nezabudla,ak náhodou zvoní telefón nikdy nemá čas ho dvihnuť.

kaata_
31. jan 2019

Viete mi prosim niekto napisat ako je to aktualne u Vasilovej s poplatkami? Je povinny rocny?

silvia0531
29. apr 2019

@kaata_ netreba to zaplatit, nie je to povinne. len potom sa im da tazko dovolat, lebo nedviha sestricka. Maju zvlast telefon pre tie co to maju zaplatene. Inak nie je tam ziadna vyhoda, a 35 eur dat za to, ze raz do roka sa tam niekto chce dovolat je zbytocne.

12523
27. sep 2023

Ahojte, pri prvom tehotenstve som platila za každý uzv 30€, plus 60 za veľký 2× (morfo.). Dajú sa tie malé ultrazvuky odmietnuť? Robila mi ich na každej poradni a tá suma sa veľmi potom vyšplhá. Čakám druhé bábätko a nechcem meniť gynekologičku, ale nechce sa mi platiť za tehotenstvo dokopy 300-400€. Máte niektorá nejakú súčasnú skúsenosť? Prípadne ako to funguje s tým balíčkom (nič také nemá na stránke a pri prvom dieťati mi to vôbec ani neponúkla), že či sa to vôbec oplatí alebo sa aj tak tá suma vyšplhá na rovnakú...

blackrainbow
27. sep 2023

@12523 Ahoj, tiez som to riesila, uz su to ale aj 2 roky dozadu. Nieco som usetrila, no mohla som aj viac, keby som sa nehanbila. Najlepsie im to povedat cim skor narovinu a dohodnut sa, kedy je to potrebne. Ak nemas komplikacie, je to len o zarobku pre nich.

12523
28. sep 2023

@blackrainbow super, ďakujem pekne za radu. Poviem to normálne na prvej poradni, ktorá ma ešte len čaká. Pri dcére som sa tiež hanbila niečo povedať na tie platby, ale nemala som žiadne komplikácie a príde mi to fakt zbytočné zakaždým robiť ultrazvuk a platiť.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre