Čaute kočky, viem že podobné diskusie už existujú, ale potrebovala by som nejaké aktuálnejšie info žien, ktoré už v tomto roku odrodili v Šaci. Aké sú cený výkonov? (nadštandard izba, sála, PEDA, zazmluvnený porodník- resp. "všimné" do obálky). Menilo sa niečo?
Som prvorodička a akurát zvažujem, čo všetko si priplatím. Aké máte skúsenosti, ak ste nemali dohodnutého žiadneho doktora, teda nikomu ste nedali žiadne "všimné"?
Termín máme 3.5.
Ďakujem za všetky podnety, rady a múdrosti. 🙂
@tana19 ahoj,rodila som vo februari,tak ak sa nic nezmenilo epi 160e,nadstandard 35e,izby od 18 - 100e😀podla toho,co si vyberies,porodnik pri porode 150 - 300 e☺pritomnost osoby pri porode 30e
Bola som prvorodicka,epi som nestihla,odrodila ma lekarka dr.Ziarova,kt.mala prave sluzbu,vyuzila som len izbu za 25e,aby mohol manzel prist na izbu za mnou a kamosku pri porode
V Saci su vsetci profesionalni☺drzim palce
@ludkka0407 Ďakujem veľmi pekne 🙂 takže by sme sa mali zmestiť do rozumnej ceny 🙂 :D
...ešte otázočka 🙂 čo sa týka zbalenia sa do nemocnice, na čo by som určite nemala zabudnúť? 😇
@tana19 niekde tu na stranke bude zoznam☺ale inak ak tam pojdesna poradnu,tak si kludne pytaj,maju ich tam kopec☺za seba vravim sampon na vlasy,lebo ja som ho zabudla doma😁😁😁😁asi preto,ze nazozname nie je😆😆a veci pre babo staci ked ti donesu,ked vas budu prepustat,pokial netrvas na tom,ze musi mat oblecko od teba a staci ti erarne☺
Ďakujem krásne, zoznam si teda poprosím na poradni 😊
@ludkka0407 @tana19 - na stranke je cena za "prirodzeny porod" 690e comu trosku nechapem, to tolko sa plati za porod? alebo je to len v pripade ked nieste dohodnuty ze tam budete rodit a tak ? vedeli by ste mi poradit? lebo vobec neviem kolko zhruba penazi odlozit, ci len za epi za izby atd alebo mam ratat aj tych 690e?
@nzeher podla mna ta cena 690 je pre samoplatcov,ja som tam rodila pred rokom vo februari,epi som nestihla,platila som za pritomnost druhej osoby pri porode a za izbu.tot vsetko😁
Aj mna zarazila ta cena prirodzeneho porodu, snad sa to preplaca poistovnou. Prosim vas, da sa rodit nie na koze? Napr v podrepe alebo inak? Mal niekto aj nadstandradnu salu? Je tam rodicka sama iba s manzelom ? Nieje tam aj vana ? Dakujem
@sofkabarbie ja som mala nadštandardnu sálu a bola som tam sama s partnerom. Vaňa tam nebola,iba sprcha.
Ahojte je to ešte aktuálne aj v tomto roku 2021? Nič sa nemenilo ?🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj, vidím, že na Tvoje otázky, bohužiaľ, nikto nezareagoval. Už by si však mala mať pôrod za sebou a ja som teraz v rovnakej situácii, v akej si bola ty. Chcem Ťa teda veľmi pekne poprosiť o radu... 🙂 Rodila si nakoniec v Šaci? zaujímajú ma najmä poplatky, pretože na internete je uvádzaných množstvo cien a neviem z toho vyjsť. 🙂
Ďakujem veľmi pekne 🙂