Aktuálne skúsenosti s pôrodnicou v Dunajskej Strede?

kulumulu123
30. aug 2019

Mate niekto aktualne skusenosti? Dakujem za kazdy nazor ☺

berika
31. aug 2019

@kulumulu123 pred par tyždňami bol zverejnený prieskum, a ak dobre viem dopadla najlepšie v trnavskom kraji

kulumulu123
autor
31. aug 2019

@berika to je sice fajn Len ja by som potrebovala konkretne info od cloveka ktory tam realne rodil...

1gabriela13
31. aug 2019

@kulumulu123 co konkrétne potrebuješ vedieť?)🙂 ja som tam rodila pred rok a pol a kamoška v juny

kulumulu123
autor
31. aug 2019

@1gabriela13 no je toho viac co sa tyka personalu do akej miery je ochotny spolupracovat s rodickou pri porode ak odmietne rodit na koze hore nohami? Je mozne pred porodom jest a pit nakolko odmietam rodit s myslienkou ze po 15h od posledneho susta omdlievam od hladu ako to bolo pri dcere, v zahranici je to bezna vec ze Vam daju jest a pit... Ako vizera porodna sala? Myslim me to samostatna miestnost alebo iba akasi dlha chodba a rodicky sediace na kozach su od seba navzajom oddelene zavesom ako je to na antolskej tj sukromie 0,00% 😬... Ako funguju vizity na 600nedeli? Pride Dr predsavi sa a jedna s vami ako s clovekom alebo pred vizitou dofrci ofucana sestricka serve Vas aky mate bordel tj flasa s vodou na nocnom stoliku potom doleti vizita Cosi si medzi sebou hovoria ale Vam nepovie nikto nic a nechape preco sa vobec zaujimate o to co sa s vami deje?

1gabriela13
31. aug 2019

@kulumulu123 skúsenosti ma každý iné, ja vám poviem svoje a co som počula od blízkeho okolia. Co sa týka pôrodu, ja som mala svojho gynekológa ktorý je aj porodnik. Perfektný lekár, úplný kludas, všetko dopodrobna vysvetlil. Pri pôrode totálny kľud, všetko prebehlo podľa predstáv. Co sa týka zvyšného personálu, sestričky pri pôrode tiež úplne super, nemôžem povedať ani slovo. Rodí sa tam na koze, o inej možnosti neviem, ale pre mňa to nebol nejaký problém lebo som porodila do 5 minút. Tie boxy kde sa rodí sú zvlášť, nie je tam nikto iný. Aspoň ja som tak rodila. Čiže úplne súkromie. Ja, lekár a 2 sestričky. Po pôrode som bola ešte 2h v tom boxe. Jedine co sa mi nepáčilo, že mi zobrali malú a videla som ju až na druhý deň ráno. Bola som prvorodicka tak som si myslela ze je to ok, teraz by som si už žiadala aby dieťa bolo pri mne. Po 2h ma vzali na šestonedelie, doniesli mi hneď jest, bolo to večer o 11ej. Pred pôrodom mi nedovolili ani piť ani jest. No a co sa týka šestonedelia, to bola pre mňa katastrofa. Prístup na šestonedeli ohľadom kojenia, bábätká, nulový. Informovanosť nulová. Prišli mi zobrať malú že o chvíľu ju donesú, nikto nepovedal kam, prečo, začo. Ak sa nechystáte kojiť, odporúčam zo sebou zobrať UM, lebo vám nebudú ochotne ho dat. Keď som sa niečo opýtala sestriciek, kukali na mňa ze co sa pýtam. Všetko som do googlila na nete, ale už keď ste druhoridicka, určite máte skúsenosti. A keď bola vizita tak jddna sestra bola len taka ze prišla, poupratajte si nemôže tu byt bordel, je vizita. Vizitky boli vždy ráno, kontrolovali nás zospodu, nadzgala sa tam halda lekárov a vyzlec si gate a pozerali 😅opýtali sa ako sa mame, či nemáme nejaké otázky. Ale ja som väčšinou všetko komunikovala s mojim lekárom. On ma prišiel pozrieť skoro každý deň. Takže za mňa pôrod super, prístup porodnik a sestriciek pri pôrode super, ale šestonedelie už ďakujem neprosím.

kulumulu123
autor
31. aug 2019

@1gabriela13 ved tohoto celkoveho pristupu sa prave obavam... Velmi ale velmi zvazujeme Brno prave pre toto vsetko dokopy... No termin mam v January a nerada by som rodila na dialnici po ceste... Jedine co ma odradza je nasledne vybavovanie dokladov na sk co trva niekedy dost dlho...

renatka1985
10. okt 2019

@kulumulu123 porodnica DS nie. zabudnite na individualny pristup, inu porodnu polohu, pitie pocas porodu a podobne....

kulumulu123
autor
10. okt 2019

@renatka1985 mozem sa opytat rodila ste tam v blizkej minulosti? Dakujem moc

renatka1985
11. okt 2019

@kulumulu123 09/2018

hanulienka99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ingica185
17. apr 2021

zdravim, nemate niekto cerstve informacie ohladne cisarskeho rezu v DS? ako to prebieha, ake procedury sa robia, co odporucate, aku izbu... dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre