Aktuálna skúsenosť na Kramároch s MUDr. Martinom Valentom

olivia_0309
26. jún 2020

Ahojte žienky, rada by som sa opýtala na vaše aktuálne skúsenosti s porodom a staorstilovsťou po porode o vás a bábatko na Kramároch - hlavne čo sa týka postupov, prístupu na gynekologicko-porodnickom odd.pred a počas porodu (ako to cele prebiehalo,čo sa dialo a pod.) a po ňom na odd.šestonedelia (či vám niekto ochotne poradil,pomohol s dojčením,obliekaním a pod. alebo ste si vyslovene museli pomoc pýtať atď). Ja som bola včera prvý krát na utz u lekára,ktorý ma mal povodne odrodiť, ale žiaľ nekoná sa náš plán a posunul ma svojmu kolegovi Dr.Martinovi Valentovi. Síce som bola celou informáciou o tom,že došlo k nečakanej zmene v šoku, oveľa viac som ostala prekvapená, že obaja hovorilino tom,že pán doktor si ma bude viesť a potom povie kedy si večer posledný krát pichnem dávku Clexane, aby som mala od podania Epi aspoň 12h a potom prídem do nemocnice rodiť ďalší deň ráno. A tu som sa troška zháčila, že nikto sa ma nepýtal či Epi chcem, len mi vraveli aby som si pred prvým vyš. u Dr.Valenta poučenie šla vybaviť. S tou info ohľadom načasovaného rodenie mi to vysvetlite🙈 To akože ide o nejaký kontrolovaný naplánovaný porod,ktorý mi chcú vyvolať alebo o čo tu ide? Som to zle pochopila? Lebo síce idem rodiť svoje prvé, ale aj od mám,tetušiek,kamošiek, a pod. viem, že šli do nemocky keď im začali bolesti alebo odtiekla voda a nie keď im to vravel lekár...Mám normálne bezproblémové tehu, jediné čo,že som na Clexane, som Rh neg. a mám pozit. ster na streptokoka z 36.tt. Ďakujem za vaše skúsenosti 😉

laila22
14. júl 2020

@olivia_0309 co tak sa spýtať lekára?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre