Pane boze ako mam s tym porodit na ksichte? Ved teraz uz ked idem na poradnu a mam to cely cas na ksichte ma mdloby chytaju, zle sa mi dycha, potim sa a mam normalne uzkost z toho, ako mam s tým pane boze pôrodit nedam to 😫😫😫😫nikde som nebola stale nosim rusko ja aj muz ja odmietak s tym rodit jednoducho, baby co na to hovorite? Je toto normalne? Uz viac znamych co rodilo teraz mi hovorilo ze to je hrozje s tym na ksichte si rozdychavat. Nie som pokakana ale mam tehotensku tachykardiu niekedy lapam po dychu len tak, s ruskom dvojnasobne, no a porod akoze s tým fakt nedam
Rodis par hodin ale v lete ked bude 35 stupnou som zvedavy kto to vydrzi mat dlhsie ako 5 minut. Vonku bolo 18stupnou a uz som nemohol dychat.
Počula som dobrý tip-na Rusko na vnútornú stranu kvapnut eukaliptovy esenciálnych olej, napr. JUST 31bylin.A hneď sa dýcha trosku ľahšie. Ja mam v práci plyn.masku s filtrom, samo osebe je to dosť ťažké a ešte sa s tým aj pohybujem a oblečený mam ochr.protichemicky odev. Som v tom aj 4 hodiny. Je to o nervy, ešte keď som astmaticka. Takže mne ruška nevadia. Skus takú sviežu vôňu a uvidis
ja budem rodit bez... proste si ho nedam... neverim, ze mi ho budu silou mocou drzat na tvari...
@agimami ozaj som odpadavala uz na poslednej poradni... nedokazem s tym poriadne dychat uz teraz... a neohrozim zivot svojho dietatka!!! som zdrava a kludne nech urobia aj test na koronu... nepoviem ani slovo, keby som nedodrziavala karantenu, mala cestovatelsku anamnezu, alebo bola v kontakte s niekym kto bol v zahranici... ,ale my co sme ozaj zatvorene doma??? Nonstop vsetko vydenzifikovane? My mame byt hrozbou pred lekarmi, ktori su dennodene v kontakte s chorymi, alebo ako si napisala, ktori si chodia po lyzovackach??? Nedonutia ma.. kolkokrat mi ho nakazu, tolkokrat ho odmietnem.
Ta poziadavka rodit s ruskom sa mi zda taka absurdna, ze uplne jasna volba pre mna rodit doma...
Ja mám necelé dva týždne do pôrodu a už teraz mi je z toho zle, že to musím mať na tvári, tiež mám z toho paniku a zle sa mi dýcha a ešte nosím dioptrie a vôbec nič nevidím, keď mám rúško.
Ja mam rovnaky problem, neviem v tom dychat a mam z toho zavrate v kludovom rezime. Mozu mi vyliezt na hrb, nedam si ho proste. Nech sa paci, nech si oblecu skafander. By som si pozrela lekarov ako rodia s ruskom, specialne nejakeho chlapa.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
To Ti teda fakt nezávidím, ani žiadnej inej, ktoré majú fakt rodiť s rúškom. Som v 22.tt a včera som šla na kontrolu do nemocnice, bolo pekne teplúčko, slniečko svietilo a mala som len to najobyčajnejšie jednorázové rúško a tiež som presne nad tým rozmýšľala. Vydržať 20 minút v slnkom zahriatom autobuse a potom vyšetrenie a potom cestu domov zase autobusom bolo pre mňa dosť, ledva dýcham pri bežnej chôdzi a nie ešte s rúškom. Úprimne čakám, že keď sa oteplí. tak ľudia s tými rúškami začnú odpadávať.