Ako vybaviť nadštandardnú izbu pre pôrod na Kramároch?

tamariel
11. aug 2011

ahojki mamce,
cochvila budem rodit na kramaroch a chcela by som sa opytat, ci by ste mi niektora nevedeli poradit, ako si mam vybavit tu nadstandardnu izbu + tata pri porode. naposledy som sa pri konzultacii zabudla spytat a teraz sa bojim, ze ked to na mna pride, tak nebudem vediet co a ako. neviete nahodou?
dakujem velmi pekne 🙂

wera
11. aug 2011

Ahoj, nadštandard sa vybavuje priamo na pôrodnej sále. Sestričky sa Ťa opýtajú či tam chceš ísť a ak je miesto tak Ťa tam po pôrode prevezú, ak by nebolo miesto tak ideš na 8.me poschodie na klasické 600nedelie a potom Ťa môžu presunúť keď sa uvoľní miesto. Čo sa týka otca pri pôrode tak musíte obidvaja absolvovať prípravu u Dr. Jandovej, treba jej napísať mail na: katarina.jandova@kr.unb.sk ale mali by ste tam ísť čo najskôr, aby ste to ešte stihli 😀

tamariel
autor
11. aug 2011

dakujem za info wera, skusim este pani jandovej napisat, ale pan doktor Turkota mi povedal, ze jandova je v nenavratne uz na dovolenke az do septembra... a ze to vraj "predychame" len tak 🙂

wera
11. aug 2011

@tamariel a povolil Ti drahého pri pôrode keď nemáte vybavenú prípravu? tak potom super 😉 vždy je to o dohode lekára a pacienta 😉 a rodiť budeš u Turkotu?

gumimaci
11. aug 2011

@tamariel ahoj, nadstandart sa neda objednat dopredu, ked tam prides tak sa ta sestricky spytaju, mozno nebude volne ale je tam velka fluktuácia tak sa tam treba stale pytat 🙂 inak, ja ked som rodila tiez mala Jandova dovolenku cele leto, takze sme pripravku nemali a bolo to ok. taky minirychlokurz dali muzovi sestricky na sale.

gumimaci
11. aug 2011

@tamariel a na sale sme stravili s muzom pol dna, nakoniec ale maly isiel sekcou pre nepostupujuci porod, a peniaze sa otca pri porode nam boli vratene... ale to zas nechal muz sestrickam na kavu, boli mile a starali sa, aj mu tam kavu spravili 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre