AKo to funguje v pôrodnici v Čadci po sekcii?

agimami
25. feb 2020

Ahojte baby, ako to chodi po sekcii v CA? Chcem nadstandard izbu sice ale neviem ci ju dostanem, ale asi u vsetkych rodiciek to je rovnako je jedno na akej izbe. Zaujima ma len ci beru deti ako casto ich nosia na kojenie, ci ich prebaluju kupu alebo si mamicka sama? Po prvej sekcii som mala problen sama so sebou ale maleho mi brali a teraz mam obavy ze ak by som ho mala mat stale ze ako to zvladnem. Dakujem za odpovede.

ivsa355
25. feb 2020

@agimami ahoj ja som rodila v CA v júli 2019, rodila som prirodzene, ale po porode som bola veľmi zničená, tak deň po pôrode mi ju doniesli len nachvilku aby som si oddýchla.... Inak sa mi o nu postarali sestricky 🙂 Potom mi ju uz nosili na celý deň, na kojenie... ale na noc babatka väčšinou vždy zobrali.. Co sa tyka kúpania, tak babatka kupali sestricky, verím, ze sa ti po sekcii o nu postarajú,určite ked ti uz bude lepšie, tak to zvládneš aj sama 🙂

lenka2710
25. feb 2020

@agimami ja som síce rodila v 2014,ale bábätká sme mali pri sebe len cez deň, na noc ich brali sestričky a takisto ich aj kupali
Aj prebalovat som chodila k nim, neviem, či sa niečo odvtedy zmenilo, ale myslím, že nie

agimami
autor
25. feb 2020

Dakujem 🙂 hlavne to kupanie by som nezvladla urcite po tej sekcii ked viem aka som bola po prvej.. Tak sa mi ulavilo 😁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre