Zacala som k nemu chodit do poradne,len mam z neho take zmiesane pocity,..ak ste k nemu niektora chodili ako sa staral o vas?
Staral sa velmi dobre počas celeho tehotenstva a pýtal sa vždy aj ako sa cítim... 😉 , nezanedbal ani to že sme mali v rodine cukrovku,ja som mala síce viac behačiek po vyšetreniach ale stálo to za to...sme v poriadku ja aj krpec ;)
Je to Doktor z velkym D mily starostlivy a vdaka nemu mám dvoch synou je to Pan Doktor.
Ahooojte, je tu niekto kto chodi k dr? Chcem sa spytat, v ktorom tyzdni vas posielal na preventivku k zubarovi ak teda posiela, ja som bola tyzden dozadu, este nemam tehu.knizku, a zubara mam 150km odtialto, tu blizsie nikto neberie a ked berie tak nehorazne ceny, tak neviem kedy sa tam najblizsie dostanem, dakujem za odpoved...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
...Podla mna je to citlivy lekar...ku kazdej pacientke pristupuje tak, aby nedopadol ako ten gynekolog vo vcerajsej sudnej sieni....