Ako sa rodí v Humennom?

zuzcami
15. apr 2015

🙂
Som v 23. tt a potrebujem čerstvé info, ako sa rodí v nemocnici v Humennom. Ja som z Michaloviec.

Mám konkrétnu predstavu o pôrode, čo si želám a čo si neželám (samozrejme, za predpokladu, že všetko prebehne bez problémov).

S čím všetkým Vám tam vedeli vyjsť v ústrety, s ktorým pôrodníkom máte dobré skúseností, aké špeci požiadavky ste mali Vy a tak podobne.

Ďakujem krásne 🙂

petulda333
15. apr 2015

To zaujima aj mna...tiez som z mi a v tej nasej sa mi rodit teda nechce

janamar09
25. aug 2015

Ahojte ja sa tam chystám teraz v septembri tak uvidíme. Všetko vynovené, už som tam rodila pred šiestimi rokmi a bolo super. Bývam tiež v Mi a ani náhodou sa tu nechystám už len kôli prostrediu. 😀 😀 😀

petulda333
25. aug 2015

@janamar09 mozes mi potom dat vediet ako bolo?tiez zvazujem humenne...to nove prostredie vyzera super

janamar09
25. aug 2015

@petulda333 Samozrejme dám vedieť,nevravím že tu v Mi je zle nerodila som tu neviem ale už len to búranie čo tu robia a prach a všetko hluk, strašné. V he som nemala ani lekára vybaveného a odrodil ma priamo primár 😉 🙂 A teraz sa teším na to americké vybavenie ako vravia 😀 🙂

petulda333
25. aug 2015

@janamar09 podla foto to vyzera perfis..ja som tersz dvakrat lezala na porodnici v mi a bola to hroza...potom som bola kuknut kamosku a mala na izbe ciganky...za tyzden sa narodilo 22ciganov a toto ma odradzuje tiez...

janamar09
25. aug 2015

@petulda333 Nepríjemné a to vravia že cigánky sú oddelené od bielych 😀 a keď chceš nadštandard tak smola, lebo kôli nim sú vždy obsadené a nemáš šancu 😀 😀 😀

petulda333
25. aug 2015

@janamar09 ciganky maju svoju izbu ale je tam 8posteli..ja ked som tam lezala este im pridali dve a aj tak potom dve zeny este dali k bielym..a vies ze ked sa tolko narodi za tyzden tak do jednej izby sa nevojdu..a ten bordel co po nich bol v kupelni...bleee..a presne nadstandard je vzdy obsadeny a teda x dni dopredu si ho platit ndmienim

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre