aki je tam personal,ako sa chovaju a tak?budem vdacna za kazdu informaciu
odporúčam, rodila som v ajan druhé báto, a keďže som mala riyikovú gradňviditu, tak som si skoro 3 mesiace poležala v nemocnici. Profesionálnz prístup, milí lekári aj sestričkz, na pár výnimiek, ale to sa nájde všade. Bola som spokojná.
uplne suhlasim s @jasterkasimi , napisala by som to iste 😉
@oksi77 Bola som prekvapena, ale vyborne. Profesionalny starostlivy pristup, mili ludia. Myslim ze budes spokojna, pokial teda necakas nejaky extra alternativny porod.
Ja som rodila minuly rok a mozemiba odporucat mile sestricky a velmi mile porodne asistentky 🙂
rodila som tam v lete 2009 a v lete 2011. Musim povedat, ze sa ozaj snazia. Bola som spokojna uz v 2009 nadmieru, a v 2011 ma len prijemnejsie prekvapili.
porodne saly boli komplet vynovene, lepsie vybavenie ako na nadstandardnom boxe podla mna. Starostlivost super, v ramci moznosti aj lepsia. Mne nahodou aj strava chutila a to som mlsna riadne.
Odporucam precitat si temu Porodnica Antolska, je tam vsetko a mozes sa na cokolvek opytat bab, co tam rodili, alebo planuju rodit.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj, ja som tam rodila v septembri a uplna spokojnost ci uz gynekologia alebo novorodenecke oddelenie. V ramci moznosti v akom je dnes zdravotnictvo sa snazia ... ja som nemala z nicim problem. Starostlivost o babatka je uplne super, mala som pocit ked som prisla domov, ze nemam problem (zavisi to aj od clovek v akej miere je narocny 🙂 ). Drzim palceky nech ti vsetko dobre dopadne