Ako sa rodí na Antolskej?

oksi77
9. apr 2012

aki je tam personal,ako sa chovaju a tak?budem vdacna za kazdu informaciu

jasterkasimi
9. apr 2012

Ahoj, ja som tam rodila v septembri a uplna spokojnost ci uz gynekologia alebo novorodenecke oddelenie. V ramci moznosti v akom je dnes zdravotnictvo sa snazia ... ja som nemala z nicim problem. Starostlivost o babatka je uplne super, mala som pocit ked som prisla domov, ze nemam problem (zavisi to aj od clovek v akej miere je narocny 🙂 ). Drzim palceky nech ti vsetko dobre dopadne

rebecca2006
9. apr 2012

odporúčam, rodila som v ajan druhé báto, a keďže som mala riyikovú gradňviditu, tak som si skoro 3 mesiace poležala v nemocnici. Profesionálnz prístup, milí lekári aj sestričkz, na pár výnimiek, ale to sa nájde všade. Bola som spokojná.

abbie
9. apr 2012

uplne suhlasim s @jasterkasimi , napisala by som to iste 😉

kvetinka211
9. apr 2012

@oksi77 Bola som prekvapena, ale vyborne. Profesionalny starostlivy pristup, mili ludia. Myslim ze budes spokojna, pokial teda necakas nejaky extra alternativny porod.

renatka100
9. apr 2012

Ja som rodila minuly rok a mozemiba odporucat mile sestricky a velmi mile porodne asistentky 🙂

tehula
9. apr 2012

rodila som tam v lete 2009 a v lete 2011. Musim povedat, ze sa ozaj snazia. Bola som spokojna uz v 2009 nadmieru, a v 2011 ma len prijemnejsie prekvapili.
porodne saly boli komplet vynovene, lepsie vybavenie ako na nadstandardnom boxe podla mna. Starostlivost super, v ramci moznosti aj lepsia. Mne nahodou aj strava chutila a to som mlsna riadne.
Odporucam precitat si temu Porodnica Antolska, je tam vsetko a mozes sa na cokolvek opytat bab, co tam rodili, alebo planuju rodit.

danu
10. apr 2012

@oksi77 opytaj sa v teme na ktoru ti dala link katy1979

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre