Ahojte chcela by som prejsť od mojho gynekologa ku dr. Saademu. Ale mam problém s tým že nechcem ist už k tomu mojmu vypýtať ani vypis. Myslíte že by sa to dalo nejako vyriešiť so sestričkou u dr. Saadeho???
pocujte k tym gynekologom by ma zaujimalo, ked nie su v nemocnici ale sukromne tak u nich necham na niecom viac penazi???
u našho sukromného sa platí každý rok pri preventývnej neaka suma ale inač nič naviše a keď si tehotná tak sa platí pri vyšetrení cukru uňho. Ale to je u každého iné
Ahoj,ja som si zmenila gynekologa po telefone...
@gagabibi u mojho predosleho gynekologa som platila pri kazdej navsteve.... postupne mi to zacalo prekazat takze som od neho odisla, ale nebol to jediny a hlavny dovod 😉 kazdy lekar to ma asi inak... teraz chodim k sukromnemu a nic neplatim a je to podla mna ovela lepsi odbornik 🙂
@drobec21 suhlasim s prvou odpovedou, myslim, ze byva zvykom, ze prestup je od dalsieho mesiaca...
Keď chceš k novému, tak ten ti dá vypísať taký papier, že s ním uzatváraš zmluvu o budúcej starostlivosti, teda, že on bude tvoj lekár a tam je aj taká kolónka na meno bývalého lekára. Takže ako tu už bolo spomínané, nový si od starého vyžiada výpis. U starého by ti aj tak nedali celú kartu, len výpis. Alebo rovno zavolaj k tomu novému a sa spýtaj či dačo potrebuje od toho starého.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
chod kludne k vybranemu gynekologovi, povedz mu, ze by si rada chodila k nemu. on si vypyta meno a adresu tvojho byvaleho gynekologa a kartu si od neho vyziada. po novom ti ziadny lekar aj tak kartu do ruky nesmie vydat.