Ahojte, viete mimporadit ako je to s prvou navstevou tehotenskych poradni na Antolskej. Na internete som sa docitala, ze sa nemocnicu treba dopredi informovat o planovanom porode a objednat termin prvej poradne na primovej ambulancii (36tt). Na uvedenom telefonnom cisle mi povedali, ze u nich sa poradna nerobi a treba prist osobne a dohodnut sa o postupe, ci ma niektora z ambulancii zoberie...(samozrejme ze mi zlozili telefon) tak ako to je?
@ipat86 a ak nie si od nich z obvodu a nemas zaznlvneneho alebo nejdes tam kvoli predcasnemu porodu a pod tak budu pindat ze tam nepatris
Resp zavisi na koho natrafis
Ináč co čítam tak Ružinov, Antolská aj Kramáre preplnene... V Ružinove v utorok 16 príjmov... Nemajú uz kam dávať pacientky po pôrodoch...
Dakujem! A aky je postup - najskor sa ide do ordinacie a potom na monitor? Alebo ordinacia - monitor - ordinacia, tj 3*cakanie 😵
No mne vcera o monitore nikto nic nehovoril
@loginexistuje ved teraz to funguje tak ze si mozes vybrať porodnicu a nie podla obvodu
Ja som bola na monitore teraz v piatok prvy krat....ale aj to preto,ze moja mudr bola na porodnici a akurat isla na sekciu,tak kazala sestricke,nech mi zatial natoci monitor....inak dolu na ambulanciach monitor nikto nespominal
Ja som chodila na poradne v septembri 2016 monitor mi nerobili ani raz poradne su dost onicom.ku koncu sa mi zdalo ze sa babo menej hybe prisli sme na pohotovost v noci zobrali ma hned spravili monitor ultrazvuk...hodinove vysetrenie...takze ak sa vam nieco nebude zdat radim urobit to iste
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@ipat86 dnes som bola aj ja na prvej. Zober moc, knizku, vodu, nejaky casak a dojdi najlepsie co najskor rano do polikliniky Antolska a kde uvidis tehulky, tam si sadnes a cakas do aleluja. Neobjednava sa, mozno tak tie kocky, co si zazmluvnia doktora. Vnutri budes tak dve minuty. Cakat budes min dve hodiny.