Dobry den zelam 🙂
Videla som uz par diskusii ohladom Gynaex-u, no teraz by som to uvitala trosku podrobnejsie. Ja chodim k dr. Feriancovi, skvely odbornik, vzdy
spravi vsetky vysetrenia a je velmi mily a ochotny 🙂 Mam len otazku - som na zaciatku tehotenstva a prveho septembra mam prvu kontrolu. Mate s tymto nejake skusenosti, pripadne ako to vychadza financne? Vratane veci ako vytlacenie fotky zo sona 🙂
Davajte info ake mate 😉 😵
@smejko Ahoj. Ja to zatial financujem bezproblemovo, poradne so sonom mas sa 35 euro, 50 ak ta aj vysetri, chodis tam len raz za mesiac takze pohodicka. Skutocne ho odporucam, robi vsetky testy, je mily a ochotny, urcite sa to oplati, pokial bude suhlasit si ho zavolam aj k porodu 🙂
no, tak to je klasika ... bala som sa, ze to bude drahsie .. este stale sedia na Americkom v tej hnusnej budove ? citala som ze sa mali stahovat ... dik
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@laerke ahojcek, asi si uz zistila detaily, podelis sa prosim ? Ja k nemu tiez chodim, ale tiez prehodnocujem, ci to budem pocas tehu vladat financovat ... dakujem