MILE MAMICKY termin mam 1.1 a stale netusim ci mam ist rodit do starej nem.alebo novej tzv.MONOBLOKU
Ja som rodila v maji v monobloku a mozem len odporucit 🙂
ahojte ja som rodila v starej je tomu 3 roky a nemozem povedat nic zle je sice pravda ze kym sa nezaplatilo tak sa nic nedialo .takze tento krat rodim zase tam 😀 lenze mam otazku da sa vybavit,zaplatit v starej nemocnici cisarsky???????????nema ziadny zdrav,problem len strasny strach 😝po prvom normalnom porode som si povedala NIKDY VIAC!dodnes si pametam ako som sedela na lopte a dookola si omielala ze moje dieta bude jedinacik.mala sa narodila asi 3tyzdne po termine a bola 3dni vyvolavana.tento krat som otehotnela neplanovane a asi 2 mesiace som preplakala co som mala strach ze zase budem rodit,len moj manzel ma ukludnoval ze urobi vsetko preto aby som mala cisarsky ,lenze on si to predstavuje lahko mysli si ze pojde za lekarom pozhovara sa a samozrejme za peknu sumu sa dohodne.ja som bola strasne proti plateniu za porod ale ked to inak neslo nikto mi nevedel povedat ako dlho to este potrva tak manzel zaplatil a hned v ten den bola mala vonku.ja viem niektore ma ukamenujete ze som padavka ano som bojim sa,este teraz to tam dole nemam uplne ako predtym stale to citim a hlavne teraz ked je mala uz dole . a ked si predstavym ze sa zase potrham 😝 uz stym pocitam ze si za porod zaplatim uz nezeijem v krasnom sne tak radcej zaplatim zato co ma bude menej boliet.len kto si zato zaplatit necha?????????????????
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ja by som sla skor do novej do monobloku,poznam ju sice iba z praxe kde sme chodili ale lepsie a krajsie je v monobloku 😉