Ahojte, potrebujem poradiť, čo pod seba do pôrodnice? Stačia podložky na prebalovanie(myslím, tie ako plienkove pod bábätko), alebo si musím kúpiť špeciálne v lekárni podložky pod chorých? Ďakujem
ahojte, som sa inspirovala aj ja, nechcem rozpisovat do tem, ale co sa tyka gatiek a vloziek mate nejake co odporucate? neviem kam a co nakupit.. obyč gatky bavlnene nie su vhodne?
ja som nemala ani jedno :P ale ked uz ta to pre chorych.. je to vacsie a obdlznikove prichytis na kraji postele, nebude ti to tam tancovat... ja som mala pod sebou svoj uterak, ale aj tam som ho neuspinila...
@reni1512 ja som mala aj podložky, ale nepotrebovala som ich. dali mi v nemocnici svoje. aj to len hneď po pôrode. a tie jednorazové nohavičky vrelo odporúčam. rodila som v horúčavách a vôbec mi nevadili. boli príjemné, takmer som nevedela, že niečo mám. ale veľa žien nosili aj čisto len vložku bez nohavičiek. čuduj sa svete, držala im 😅
@julinka2787 joj ked ja mam z toho hrozu, som bola operovana o posch. nizsie a to som mala ventilator, neviem si to tam vobec predstavit.. Tak si zozeniem tie jednorazove, u nas neviem ci dostanem podlozky, este sa pre istotu spytam ked tam budem..dakujem 🙂
@lucinocka 🙂 ale more iny vzduch 🙂 ako kosicke rozpalene sidliska 🙂
@reni1512 ja som si kúpila jedno balenie a ešte teraz mám dvoje z nich. bolo ich 5. ak sa mi zakydali v nemocke, tak som ich preprala a za 5 minúť boli suché. točila som si dvoje v nemocke. a potom doma som ešte tiež používala. fakt mi boli pohodlnejšie ako klasické bavlnené.a teplo vydržíš, neboj. veď je to len chvíľka. držím palce. 😉
@julinka2787 noo 🙂 dakujem! tak potom staci fakt 5, az az 🙂 a to su tie jednorazove a daju sa prat?
jasné, dá sa to oprať. ja som si zakaždým, keď sa zašpinili preprala v umývadle. ale vydrží to len pár praní, lebo je to tenučké, tak sa rýchlo roztrhnú. ale účel splnia.
ja som mala len mensiu obdlznikovu podlozku pre chorych, prip. nam aj davali v nemocnici - roztrihnute na polovicu. No po dlhsom case mi dost liezla na nervy - stale lezat na nej - bola nepriedusna. Takze neskor, ked som uz tak velmi nekrvacala, som si pod seba davala uterak.
@reni1512 Čo sa týka nohavičiek na ktoré si sa vyššie pýtala, ja som mala v pôrodnici tie jednorázové dierkové ale mne nevyhovovali....pravdupovediac som ani žiadne potom nenosila. Najlepší spôsob ako sa čo najskôr zahojiť je jednoducho vetrať a vetrať a vetrať🙂 Čiže byť proste naostro. Budeš mať pod sebou podložku, takže posteľ nezašpiníš.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
podložky pod chorych su vacsie...ale teoreticky stacia aj tie pre babatka