Aké máte skúsenosti zo žilinskou pôrodnicou?

klarissa25
18. mar 2016

Ahojte, som v 25 tt a pomaly rozmýšľam kde rodiť. Najbližšie to mám jednoznačne do žilinskej nemocnice, ale počula som že to tam nie je žiadna výhra. Tak ak máte nejaké skúsenosti či už dobré alebo zlé, napíšte. Ďakujem

laaska
18. mar 2016

Si z LM? tak chod urcite do LM, ja som prvu rodila v LM, druheho v CA a tretiu v ZA. Ak porovnam, tak najlepsie bolo v LM. Sestricky sa mi super venovali pri kojeni, krasne izby, personal bol tiez fajn. 😉

julibuli
18. mar 2016

rodila som v oktobri v ZA a som spokojna. nemozem povedat jedno krive slovo. tiez som citala skusenosti mamiciek pred porodom, a boli vacsinou negativne ale asi je to vec nazoru. Tak luxus necakaj, zariadenie starsie ale starostlivost dobra 😉 a to je podstatne.

evittam
19. mar 2016

@klarissa25 Rodila som v ZA 2x - maximálna spokojnosť - či už s personálom, starostlivosťou, službami. Jednoznačne odporúčam, ak môžeš zaplať si nadštandard. 😉

jankkas
19. mar 2016

Rodila som v Ziline pred 2 mesiacmi a uz by som tam po skusenostiach nesla. Samotny porod ok aj gynekologicke oddelenie (ale mala som plateny nadstandard a porodnika tak ako to je standardne neviem) ale novorodenecke oddelenie ich ochota a pristup nulovy. Po skusenostiach ked sme boli hospitalizovani na detskom oddeleni v Ruzomberku a ak by som mohla zmenit rozhodnutie by som rodila tam. Aj ked je to dalej pristup personalu neporovnatelny. Zilinu odporucit nemozem.

mon_soon
19. mar 2016

Ja som rodila v ZA pred rokom a hoci nemám s cim porovnať,tak som bola max spokojná. Sestričky milé,ochotne,samozrejme ze majú aj svoju prácu,tak keď niečo potrebuješ skocis za nimi ale vždy hneď všetko bolo...
Strava nemocnicna, zariadenie staršie ale čisté.
Vtedy tam zrovna bola jedna mamička ktorá teda frflala na vsetko-asi čakala 5* hotel 🙂 ale je to vec názoru no 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre