Dobry den. Blizi sa mi termin porodu a velmi zvazujem po negativnej skusenosti v statnej nemocnici kvoli sestrickam na sestonedeli o sukromne sanatorium Koch. Nechcem nic len pokoj a klud po porode 🙂 Bola som tam na oblihliadku,posobi to na mna velmi prijemne... Nepotrebujem vidiet sestricky zdute, utrapene zivotom (ako mi niekedy prislo) a uz vobec nie spravanie typu ze budu po mne hadzat plaste , ked sa nebude vediet dieta prisat... chcem sa informovat ake mate skusenosti s Kochom, pripadne ci si treba (ci je dobre) zajednat si tam aj vopred lekara. Dakujem
narodili sa mi tam obe deti, nedam na koch dopustit 🙂
btw. tu je skupina o kochu - https://www.modrykonik.sk/group/5760/
@majusqa77 Dakujem za odpoved. Je dobre si tam zajednat aj lekara/ lekarku? Ak ano,viete mi poradit?
@mikinka1986 ja som nemala a nakoniec som pri oboch vystihla tu istu 🙂 ale ak by som mala, tak sa rozhodujem medzi sebikova-marcisova-ondackova 🙂 ale v spominanej skupine je aj kopec recenzii, treba sa pridat a popozerat
Dakujem, idem teda studovat 🙂
uzasne 🙂 mala som akutnu sekciu, ale trauma vdaka starostlivosti na oddeleni 600nedelia sa nedostavila. Ani sa mi domov nechcelo 😇
@petulik1991 A koho ste mali porodnika?
@mikinka1986 zelala som si Ditteho, ktory sa zazmluvnit neda. No a vdaka dlhemu porodu stihol nastupit do sluzby ❤ on ma zachranil a indikoval sekciu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
rodila som tam 2004, vtedy to bolo akurát čerstvo súkromné. Chodila som tam celé tehu. Teraz tam chodila celé tehu moja dcéra/mám velký rozdiel mezi detmi🙂/ Bola tam aj počas tehu raz hospitalizovaná.Po šestonedelí tam bude chodit nadalej. Rodila ale v Břeclavě. Do Kochu kludne choď, budeš spokojná.