Aké máte skúsenosti s nemocnicou v Poprade?

tehotnica1669
24. nov 2011

Aké máte skúsenosti s nemocnicou v Poprade... a nadstandartnými izbami?

sestricka5
24. nov 2011

... len dobre - uz 3-krat som bola a asi si to este zopakujem - ak Boh da 😉 ... nadstandard bol super, len mi bolo trosku smutno 🙂

atap
25. nov 2011

Aj ja mám veľmi dobre skúsenosti, síce tie nadštandardy nie sú take ake by mali byt; ale mne išlo hlavne O vlastne sociálne zariadenie a neobmedzene návštevy... Ale zato kvalitou personálu, či už doktory alebo sestricky sa to vyrovná. Ja som bola nadmieru spokojná!

marekdani
25. nov 2011

@sestricka5
@atap mamičky, vy ste tam už rodili, počula som, že je problém zarezervovať si ju dopredu, leko je vraj o nadštandardku veľký záujem. Ako ste to riešili vy?? a ako dopredu si ju treba zarezervovať???

sestricka5
25. nov 2011

ja som nadstandard nemala nikdy vopred rezervovany ... este pred prvym porodom mi povedali, ze vopred sa to neda, lebo neviem, kedy presne budem rodit 😉 ... vzdy som len povedala pri prijme na porod, ze mam zaujem o nadstandard a mala som stastie - bol vzdy volny 🙂

atap
25. nov 2011

@marekdani no ja som mala plánovanu sekciu, takze som vedela presný termín. A áno, nedá sa rezervovat, neviem fakt z akého dôvodu, ked aj vies presny dátum... Ja som ju ale mala rezervovanu cez Dr. ktorý sa o mna celé tehotenstvo ukazkovo staral a bola som tam mesiac ;)

atap
25. nov 2011

@marekdani a ty máš prirodzený pôrod?

lennnyka
30. nov 2011

@marekdani :o)Ja tiez hladam nieco o nadstandart izbe v PP.Pozeram ze v januari nas tam bude viac:o)Kiez by sa nam kazdej usla...

lennnyka
30. nov 2011

@tehotnica1669 Kedy sa chystas?Kamosky co boli si chvalili...

marekdani
30. nov 2011

@lennnyka udajne to funguje tak, ze aj ked je obsadena, zaregistruju ta a akonahle sa uvolni, tak tam ziadatelku o nadstandardku poslu.. no ja len dufam, ze to tak bude a hlavne dufam, ze vsetko dobre dopadne 🙂 Uz vies, pri kom budes rodit??

tehotnica1669
autor
30. nov 2011

@atap A akeho mas lekara? takze sa ta izba rezervovat neda? a kolko stala?

atap
1. dec 2011

20 € stojí 1 deň, no nedá sa rezervovat vraj... Musí byt voľna.
@tehotnica1669

lennnyka
1. dec 2011

@marekdani dufam ze sa tam dostanem:o)Aj ja dufam ze to dobre dopadne...Neviem pri kom budem ty si si niekoho dohodla?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre