Aké máte skúsenosti s MUDr. Katarínou Rašlovou?

dany03
22. okt 2010

Ahojte maminky v BA 🙂
Po osmych rokoch cakame druhe dietatko a momentalne koncim 31tt
Nie som spokojna so svojim sucasnym gynekologom, konci mi u neho 6-mesacna zmluva a tak zvazujem jeho zmenu... v blizkosti bydliska som nasla kontakt na gyn. Mudr. Raslovu, ak s nou mate niektora skusenosti, velmi sa potesim ked sa o ne so mnou podelite 😉 vopred dakujeeem 😎

liz_lemon
9. dec 2010

nemam osobnu skusenost, ale chodi tam kamoska, a je velmi spokojna, pani doktorka je vraj velmi prijemna, mozes sa jej cokolvek spytat, ambulancia je moderna, aj sestricka je fajn, a plati sa tam 20 E, ako vstupny poplatok

kayav
31. jan 2011

Pani doktorku som navstevovala este ked pracovala v Medicoveri. S jej pristupom som bola nadmieru nespokojna. Pri rocnej peventivnej prehliadke mi nevysetrila prsniky, a na moju otazku preco, mi povedala, ze to nie je nutne.Navyse sa mi niekolko krat presuval termin, kedze pani doktorka na poslednu chvilu neprisla do prace.Podotykam, ze sa jednalo o sukromne medicinske centrum, kde zdravotna starostlivost naozaj nie je lacny spas.Nastastie jej takyto pristup Medicover netrpel dlho. Jej pacientky nastastie prevzal Mudr Richard Jakab. Jeho vyborny pristup k pacientkam sa neda s odmeranostou pani doktorky ani porovnavat.

claudinka
12. máj 2011

Ja som sa k nej nedavno dala a zatial som spokojna 😉

kiribaby
20. máj 2011

@claudinka Ahoj, ak sa môžem spýtať, ako si s ňou spokojná? Tiež uvažujem o preradení k nej. Je ambulancia moderne vybavená? Je ochotná zodpovedať otázky?

claudinka
21. máj 2011

@kiribaby ja som sa k nej prehlasila najma preto, lebo je statna a nie sukromna, takze dufam, ze sa u nej nebude skoro nic platit. Ale zda sa mi sikovna a profesionalna, sama od seba dost vela povie (narozdiel od mojho predosleho gynekologa, z ktoreho som vsetky info musela tahat ako z chlpatej deky) a zodpovie otazky bez problemov. Ambulancia je velka, priestranna, v jednej sedi sestricka s doktorkou, potom je tam taka prezliekaren malicka a z tej ambulancie sa ide do vedlajsej, kde maju kozu atd a tam sa vysetruje.

www.gynlife.sk - webova stranka

bml
27. máj 2011

Ahojte. Ja som k Mudr Katarine Raslovej chodila v Medicover. Je to podla mojho nazor vynikajuca odbornicka, s prijemnym vystupovanim, citliva, ludska a ano vzdy zodpovie na otazky a vysvetli. Bohuzial odisla ked som bola v 7 mesiaci tehotenstva 😒 Nahradil ju Mudr R Jakab, ktory je tiez podla mojho nazoru velmi dobry odbornik. Urcite ich nemozem ani len porovnat s Mudr Kozolkovou, ktora bola bohuzial pri mojom porode. Tu naozaj neodporucam ak sa niektore chystate rodit v Ruzinove. Vulgarna a hruba je dostatocne vystizne.

ninan2
9. jún 2011

@claudinka Ahoj, takze ty k nej chodis? Hladam si po porode noveho gynekologa totiz, tuto mi odporucila kamoska z konika, co byva tam pri Tescu 🙂 Zaujimalo by ma, ze ako je to s objednanim sa na presny cas, to je zadarmo? A nejake ultrazvuky navyse, daju sa v pripade "zaujmu" doplatit? Napr. pri preventivke (UZV prs), alebo pocas tehotenstva.

claudinka
12. jún 2011

@ninan2 tak to nemam sajnu 😀 ja som tam zatial bola iba raz 😀 skus si tam zavolat a vsetko sa popytat, ma velmi milu sestricku, ktora na vsetko rada odpovie 😉

fatimagozner
12. júl 2011

@kayav tak o jakabovi viem tiež svoje ale nebudem to komentovať - lebo je to kamarat mojho priatela!

bml
15. júl 2011

ale kludne povedz aj ked je to kamarat tvojho priatela ...

medulienka75
16. júl 2011

@ninan2
Ahoj, objednavaju celkom promntne a vzdy sa ti prisposobia a zatial som za to neplatila. 🙂 Za USG platis 5 eur a USG prs nerobi, da ti vymenny listok. Ja som bola na Sustekovej, zavolas ked mas menzes a oni ti podla toho daju termin,aby si bola presne v strede cyklu.
A pocas tehotenstva u nej za USG, ani za nic ine neplatim (Dovera).
😵

ninan2
16. júl 2011

@medulienka75 Ahoj, dakujem za info 🙂 A ty tu niekde byvas a chodis k nej uz dlhsie?

medulienka75
16. júl 2011

@ninan2
Ahoj, hej som z PB a chdim k nej od januara a od februara som tehu 😉 , ale vidim, ze ty uz finisujes 😎

ninan2
16. júl 2011

@medulienka75 jj, ale tak ty uz to mas tiez za par mesiacov 🙂 Inak tu mame temu, neviem teda kde presne byvas, ale moze Ti byt uzitocna: https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/mamicky-z-vrakune/

medulienka75
16. júl 2011

dakujem, niektore baby poznam 🙂), tak ti zelam vela stastia...inak uz aj by som s tebou menila 🙂)

ajkoajanka
4. aug 2011

MUDr.Rašlová je bomba doktorka, ludska a k tomu etste aj odbornicka, vrelo odborucam, len skoda, ze nechodi k porodom...

jankaku
23. aug 2011

Ahojte chcem sa spytat ake ma vybavenie tato pani doktorka. Pouziva aj pri beznej prehliadke UZV alebo len pre tehotne? dakujem za odpovede.

malaberuska
24. aug 2011

ahojte, som velmi rada, ze som nasla tuto temu 🙂 rozmylam, ze prestupim prave k spominanej pani doktorke a tato tema mi pomohla ulahcit moje rozhodnutie. Dufam, ze budem spokojna 🙂

jankaku
24. aug 2011

@malaberuska nevies nahodou ake vybavenie ma jej ambulancia? Aj ja o nej uvazujem. Hlavne ma zaujima ci UZV pouziva aj ked je nejaky problem alebo pri beznych vysetreniach a nielen pre tehotne. Ak nieco vies daj vediet. Dakujem.

malaberuska
24. aug 2011

@jankaku skus si pozriet ich stranku a zavolat si tam, sestricka ti urcite odpovie 🙂 toto som este nezistovala..

delideli
21. jan 2012

@ajkoajanka
@malaberuska
@medulienka75
ahojte baby,ak este chodilte,alebo ste nedavnp chodili k dr. raslovej, robi aj screening NT v 12tt a mofrologicky usg v 20tom?pripadne ak na to nema pristroje,posiela niekam inam?dakujem za info.. 🙂

ajkoajanka
21. jan 2012

@delideli ano, posiela na morfologicky ultrazvuk, ona ho nerobi, nerobi ani 4D, ak by si chcela, to sme tiez boli v Petrzalke 😉 drzkajte sa 🙂

ajkoajanka
21. jan 2012

@jankaku jasne, pri kazdej kontrole robi aj UTZ sondou

cicimon
21. jan 2012

@ajkoajanka mozes mi pls povedat, kde v petrzalke si bola na 3D a morfo?

delideli
21. jan 2012

@ajkoajanka : dakujem 🙂

ajkoajanka
21. jan 2012

@cicimon na Zaporozskej 12, lekari sa tam vsak striedaju 😵

cicimon
21. jan 2012
ajkoajanka
21. jan 2012

@cicimon nz 😀

delideli
22. jan 2012

@ajkoajanka : este mi napadlo- a ten screening nuchalnej translucencie v 12-13 tt. robi,ci tiez niekam posiela?

ajkoajanka
24. jan 2012

@delideli aky screening? hmmm...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre