Aká strava sa podáva v sanatóriu Koch?

kinluska
8. jún 2014

Naje sa aj vegetariánka, alebo si mám pripraviť zásoby?

sendym
8. jún 2014

Ahoj,ked som tam bola ja v roku 2012,tak tam bolo na vyber tusim z 3ch jedal aj bezmasitych ale vacsinou sladke,ale skus si tam zavolat urcite ti povedia.

bimba01
8. jún 2014

Ahoj. Kazdy den mas na vyber z dvoch jedal (ak nie z troch) a jedno z nich je vegetarianske. Pripadne by sa dalo s nimi mozno aj dohodnut.

amelian
8. jún 2014

Najesť sa najes, ale hlavne sladkeho ... Niekedy som nechapala kto spravil ten cukrovy jedalnicek pre čerstve matky ktoré sa majú liečiť a hojit. O šaláte a zelenine tam este nepoculi

okbukaj
18. júl 2014

Ja som tam bola pred par dnami a vzdy bolo na vyber masite a bazmasite a sladke len raz z tych bezmasitych a tie zeleninove jedla boli fajnotky🙂 a to nie som vegetarian 🙂

haslerka1975
21. aug 2014

Bezlepkovo sa tam asi nenajem..., ci?

evinkah
21. aug 2014

Ahojte babule, neviete, ci mi poskytnu dietnu stravu z dovodu alergie na mliecnu bielkovinu? Zabudla som sa spytat... Viem, ze ak je vyskyt tejto alergie u matky, tak babatku daju hypoalergenne alebo materske mlieko (kym zacnem dojcit). Ale co ja? 😳 bude mi musiet priatel nosit extra stravu? Dakujem za Vase skusenosti.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre