Ahojte,
chcela som sa opýtať aká je Dr. Šablová čo sa týka tehotných a snažiacich sa otehotnieť? Myslím či ste boli spokojné s vyšetreniami, komunikáciou a samozrejme poplatkami, lebo keď som volala so sestričkou, tak tá mi povedala, že sa platí (dobrovoľne) nejakých 30€ za to, že ma bude objednávať na presný termín a ostatné je zdarma (vyplývajúce zo zákona). Len ja som nikdy nebola tehotná a s manželom pomaly plánujeme nejaký prírastok tak nemám predstavu čo je potrebné počas tehotenstva a čo nie, proste nemám žiadne info, tak nemám predstavu za čo si v budúcnosti môže pýtať "mastnú sumičku".
Ďakujem veľmi pekne za infošky 🙂
Baby ona je súkromná, alebo nie? Ďakujem.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@katarina5555 Ahoj, ja som k nej chodila, ale nemam dieta, radsej som od nej odisla ešte pred tehu, ale to je len moj nazor. Bola necitliva, pri kontrole do mna tak surovo vrazila to zelezo, ze som vzdy krvacala, pri inom gyn sa mi to nestalo. Tak si neviem predstavit co by robila pri tehu. Prestupila som do Biskupich a neda sa to porovnat.Skus si dat stranku lekar.sk a vyhladaj si ju.