Nepoznate niekto tuto gynekologicku? Ake mate skusenosti? Dakujem za info.
Ja k nej taktiež chodím a je naozaj výborná, som s ňou maximálne spokojná.. má profesionálny prístup, je veľmi príjemná a milá.. Pošťastilo sa mi dostať k nej.. zháňala som si nového gynekológa, ona mala vtedy dovolenku, tak som sa dostala taktiež k mladej doktorke, ktorá však bola veľmi nepríjemná a neochotná... ☹ avšak po vyšetrení mi povedali, že na poradňu mám prísť k dk. Sojákovej a som naozaj veľmi rada... 🙂 vrelo odporúčam každej..
ako lekarka je dobra a mila. ale dostat sa knej na rad tak to je des. Dnes som snou aj skoncila 4 hodiny som cakala v ambulancii. Mam nizky tlak uz mi bolo vseliako len nie dobre. Kazdy nas predbiehal ze je objednany za 10€. a ked sa este manzel ozval ze ci je to tu standardne ze tehotne zeny musia cakat 4 hodiny tak este on bol za .....!tak si mozem hladat ineho....som sklamana :(((
Sojakova je velmi naladova :(((
Ja osobne som s ňou veľmi spokojná.Chodim k nej už vyše roka a neviem si ju vynachváliť.Vzdy mi dá presný termín a nemusím čakať a tŕpnuť či ma zoberie.Mna dokonca raz zobrala ešte pred ordinacnymi hodinami ,lebo už nemala voľný termín na ten den a potrebovala mi spraviť folikulometriu.Ak sa jej neviem dovolať ,lebo je zaneprázdnena tak mi vždy zavolá naspäť.Je veľmi milá a hlavne ludská .A sestrička je tiež super.
Ahojte, neviete mi povedat, ci pani doktorka Sojakova aj rodi, a kde?
ahojte, neviete mi nahodou poradit, ci este berie nove pacientky? este by mohol byt problem v tom, ze som v 2. mesiaci tehotenstva, dakujem 🙂
Ja tam chodím niekoľko rokov a môžem povedať že skvelý prístup 😊
Ja tiez mozem odporucat pani doktorku.
Chodim k nej uz vyse 10 rokov.
Bola som tehotna pri nej 2x, vsetky vysetrenia porobila aj poradne, ako maju byt.
Je mila a profesionalna.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Bola som u nej na vysetreni, je velmi mila, vsetko vysvetli, ma profesionalny pristup, som s nou velmi spokojna. Odporucam.