AKá je gynekologička MUDr. Monika Sojáková, Šamorín?

jankaku
22. aug 2011

Nepoznate niekto tuto gynekologicku? Ake mate skusenosti? Dakujem za info.

nankalinky
6. sep 2011

Bola som u nej na vysetreni, je velmi mila, vsetko vysvetli, ma profesionalny pristup, som s nou velmi spokojna. Odporucam.

sasulka767
5. máj 2013

Ja k nej taktiež chodím a je naozaj výborná, som s ňou maximálne spokojná.. má profesionálny prístup, je veľmi príjemná a milá.. Pošťastilo sa mi dostať k nej.. zháňala som si nového gynekológa, ona mala vtedy dovolenku, tak som sa dostala taktiež k mladej doktorke, ktorá však bola veľmi nepríjemná a neochotná... ☹ avšak po vyšetrení mi povedali, že na poradňu mám prísť k dk. Sojákovej a som naozaj veľmi rada... 🙂 vrelo odporúčam každej..

dudus9
14. aug 2013

ako lekarka je dobra a mila. ale dostat sa knej na rad tak to je des. Dnes som snou aj skoncila 4 hodiny som cakala v ambulancii. Mam nizky tlak uz mi bolo vseliako len nie dobre. Kazdy nas predbiehal ze je objednany za 10€. a ked sa este manzel ozval ze ci je to tu standardne ze tehotne zeny musia cakat 4 hodiny tak este on bol za .....!tak si mozem hladat ineho....som sklamana :(((

kludia
29. okt 2016

Sojakova je velmi naladova :(((

muska251
30. sep 2017

Ja osobne som s ňou veľmi spokojná.Chodim k nej už vyše roka a neviem si ju vynachváliť.Vzdy mi dá presný termín a nemusím čakať a tŕpnuť či ma zoberie.Mna dokonca raz zobrala ešte pred ordinacnymi hodinami ,lebo už nemala voľný termín na ten den a potrebovala mi spraviť folikulometriu.Ak sa jej neviem dovolať ,lebo je zaneprázdnena tak mi vždy zavolá naspäť.Je veľmi milá a hlavne ludská .A sestrička je tiež super.

adrien22
3. jan 2018

Ahojte, neviete mi povedat, ci pani doktorka Sojakova aj rodi, a kde?

muska251
3. jan 2018

@adrien22 myslím,ze nie.

adrien22
3. jan 2018

@muska251 dakujem.
Inac aj ja chodim k nej uz zopar rokov a som zatial spokojna s nou.
Teraz cakam svoje prve dieta, a uz som sa zacala rozmyslat nad tym, ze kde rodit. Minule ked som sa opytala pani doktorku, ona mi odpovedala, ze je to na mne, kde ja chcem.

zdenka67
16. máj 2018

ahojte, neviete mi nahodou poradit, ci este berie nove pacientky? este by mohol byt problem v tom, ze som v 2. mesiaci tehotenstva, dakujem 🙂

muska251
16. máj 2018

@zdenka67 skús si zavolať a popýtať .My ti ťažko povieme či berie alebo nie.Dnes ordinuje.Ak by ti nezdvihali volaj viac krát ,lebo ak má plno pacientov tak nestíhajú aj telefón dvíhať

zdenka67
16. máj 2018

@muska251 dakujem pekne! ja len ci nahodou nemate info, ak k nej chodite 🙂

claudi21
26. nov 2022

Ja tam chodím niekoľko rokov a môžem povedať že skvelý prístup 😊

camelie12
21. aug 2023

Ja tiez mozem odporucat pani doktorku.
Chodim k nej uz vyse 10 rokov.
Bola som tehotna pri nej 2x, vsetky vysetrenia porobila aj poradne, ako maju byt.
Je mila a profesionalna.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre