Ahojte,
nenájde sa tu niektorá mamička alebo budúca mamička, ktorá absolvovala alebo sa ešte len chystá na predporodny kurz v Žilinskej nemocnici? Nasla som kontakt na ich web stránke, volat v čase medzi 14_14.30. Pokúšam sa tam dovolať už dva týždne, ale žiaľ nepodarilo sa mi to. Budem vďačná za pomoc.
Ja som absolvovala predporodu prípravu v ZA tiež som sa nevedela dovolať...istejšie je podľa pani ktorá vedie prípravu písať mail...ona totiž robí aj monitory pre tehotne...alebo ešte osobne
@similaposova nemáte náhodou ešte kontakt? Na stránke uvádzajú len jedno tel. Číslo. Ďakujem
@anicka8989 ja som chodila na kurz pred rokom zhruba a robila to táto pani jarmila.mackovcakova@fnspza.sk...skúste jej napísať ona bola veľmi milá a určite Vám poradí ak sa náhodou niečo zmenilo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@anicka8989 V lete kurz nerobia. Volala som koncom mája (r. 2017), ale povedali mi, že júnový kurz majú plný a cez leto majú “prázdninový režim”, takže kurz neprebieha..