Ahojte mamičky, budúce mamičky😘
Mohli by ste mi prosím napísať skúsenosti s Pánom doktorom a čo sa týka vyšetrenia anomálii plodu? Pôjdeme k nemu v 20tt. Čítala som pár recenzii ale skôr ma zaujíma niečo v tomto období. Počula som že od každej berie ako mu príde. Viem, že cena sa pohybuje za vyšetrenie okolo 80eur? To je konečná cena za vyšetrenie? 3D foto/vytlačenie 5eur?
Ďakujem veľmi pekne.
@ria2001 moj nazor - ma z toho pekny biznis, ja som tam bola na ultrazvuku v 20tt tak asi 5 minut, a ze 70€ a ak chcem fotku, tak mam extra platit.. no urcite.
Ako som vysla, hned tam bola dalsia baba objednana, myslim, ze sme boli objednane vsetky po 10 min. intervaloch.
Toto vysetrenie je hodne kazdeho jedneho centu. Neviem, co viac dodat.
Odborník. Neľutujem ani cent. Ocení to najmä žena, ktorá ma problémy....
@tehulka2011 ale tu nejde o sono ale o odborné vyšetrenie, doslova, oni si učtuje za to nie za krajšie a viditelnejšie sono ako inde
napr fetalecho čast ceny preplaca poistovna ak máš doporučenie do svojho gyn
ja som bola v košiciahc fetaelcho a nelutujem nič , doplatok ani cestovanie, bola som kludnejšia
viem že má v poriadku chlopne, dve fungujuce obličky, podla znakov dow syndrom, raštep,vada srdca, atd
bola som tam u všetkých 3 detoch a fakt toho nelutujem už len kôli tymto informáciam
aj ked najdôležitejšie bolo u nás či je tam dow alebo nie
@sara07 mozno, len jednoducho za tu cenu som si to vysetrenie predstavovala podrobnejsie, dlhsie, nie za 5 min. zbuchane
@tehulka2011 my sme tam boli dost dlho , stopovat som to nestopovala že kolko min ale išiel postupne a vysletloval pri každom jednom
a tiež je nejaká hranica časová ktorá sa doporučuje na dlžku časovu na sono
ja som tolko neplatila mne čast platila vždy poistovna
@tehulka2011 inak v podstate ked skončil už ani nemal čo vlastne pozerat , otázky čo sme mali nám povedal, neviem čo si čakala že čo vám povie viac, však prešiel všetky organy, končatiny, atd
Ja som bola u neho v 19.tyzdni lebo bol geneticky potvrdený downov syndrom. Nejako som si chcela byť na 100% istá. Bola som aj u iného odborníka. Pan Grochal je veľmi milý a naozaj super lekár. Povedal mi, že keby som mu nepovedala o geneticke, tak by ma na ňu poslal, lebo malička mala plochu tváričku a veľmi malý noštek. Vyšetrenie robí podľa cenníka, mne urobil foto zdarma. Cenník ma na chodbe. Chcel pozrieť dieťatko detailne a tak som musela 3x vyjsť z ambulancie a chodiť hore dolu, lebo mala bola zle otočená. Ak je dieťatko dobre otočené vyšetrenie je rýchle. Ak nie je, tak tam budete aj 2 hodiny, ako ja. Aj pohlavie určil veľmi rýchlo - asi v prvej minúte. Je tým známy, že to dokáže kuknut veľmi rýchlo. Aj iní lekári sa na neho spoliehajú a spolupracujú s nim. Podobný lekár je MUDr. Michal Holan z Bratislavy. Bola som aj u neho. Sono a rôzne merania robia skoro všetci gynekológovia ale papiere na detailné vyšetrenia ma len pár lekárov na Slovensku.
mne sa usiel termin len na sobotu,takze sme platili 110 eur+5 eur doprovod,obycajnu fotku sme mali gratis,3D som ani nechcela,kedze bolo este malicke..boli sme dnu cca 15 minut,dopodrobna vsetko vysvetloval..ale predomnou bola este starsia buduca mamicka odo mna a ta tam bola dobru pol hodinu..ked je vsetko dobre viditelne,tak vysetrenie ma spravene rychlo..ked nieco nie je v poriadku,tak to trva..a nelutujem ani cent,co sme zaplatili,ani dvojhodinovu cestu tam a rovnaku cestu naspat..to vysetrenie za to stoji..bud,aby sme mohli kludne spavat,alebo,aby sme prebrali vsetky moznosti,co dalej..
@ancovicka21ano to su skutočne jediné prachy ktore fakt nelutujem že som zaplatila a to ostatné tak presne ako píšeš
@tehulka2011 grochal nemá zmluvu s poisťovňami, preto si účtuje všetko cash. Jasné že sa nám to môže zdať veľa. Ale okrem toho, že mu splácame extra drahé zariadenie, jedno z najlepších na Slovensku, tak mu napríklad splácame aj to že si stále doplnila vzdelanie myslím si že robí certifikáty a tak. A neobjednala každých 10 minút Ja som u neho bola s mladsim síce krátko iba nejakých 15 minút alebo koľko, ale so starším som tam bola tri alebo štyrikrát na jednom vyšetrením pretože malý sa nevedel otočiť. Zobrala som mu minimálne trištvrte hodinu.
@ria2001 berie podľa cenníka. Mne napríklad neúčtoval fotku lebo sa vytlačila rozostrene. a viem že baby ktorým diagnostikovali ťažké poškodenie plodu s vážnymi poskodeniami, tak neúčtoval zo solidarity. To mi len sluZi ku cti a robí reputáciu ako človeku Ale normálne som po vyšetreniach dostala blok. Takže žiadne také že účtuje ako chce.
Baby ešte sa chcem opýtať. Čo sa týka vyšetrenia tak ukáže dieťatko aj cez 4D sono alebo to sa zase zvlast platí?
Určite neberie od každej inak, ide podľa cenníka, má ho na stránke a ten občas zmení, tak ako všade ide všetko hore. Príplatok je za fotku aj za vyšetrenie cez víkend a najnovšie aj za doprovod. Áno, raz som za fotku neplatila, lebo sa nepodarila urobiť pekná, bolo vidno iba pol tváričky, preto povedal,že peniaze za ňu nechce. Keď som tam bola prvýkrát v 1.tehotenstve, tak som tam bola dosť dlho, dokonca potreboval, aby sa bábätko otočilo, tak ma poslal sa poprechádzať a zobral ma ešte raz. Predpokladám, že každej mamičke venuje toľko času, koľko potrebuje, aby bábätko pozrel. Samozrejme, že keď všetko dokáže hneď bez problémov pomerať, tak to trvá kratšie ako keď potrebuje, aby bábätko bolo inak otočené, musí vtedy počkať. Prípadne, keď sa mu niečo nezdá, tiež to kontroluje niekoľkokrát, či je to ozaj tak. A tiež viem o tom, že keď má bábätko vážny problém, tak peniaze nepýta, to mu hádam ale nebudeme vyčítať. Je naozaj veľmi milý a všetko vysvetlí.
@tehulka2011 u mňa rovnako, boli sme veľmi sklamaní aj s priateľom, ktorý bol so mnou. Najviac času venoval úprave fotky z 3D sona, takže sme si neskôr, už s humorom uvedomili, že sme zacvakali 95 eur za ukážku photoshopových schopností pána doktora. Funguje to asi individuálne, lebo som čítala úplne iné recenzie, než som skutočne zažila..
@keksicok Mna by zaujimalo, cim konkretne ste boli sklamani? Nepopozeral co mal, alebo neodpovedal na otazky? Mne napr. urobil len jednu foto a ziadne video 2hy krat, ale dolezite pre mna bolo vediet, ze je krpata v poriadku. Ci to zisti za 5 sekund, minut, hodin, mi je jedno. Myslim, ze sa snazi vybavit co najviac zien, takze mozno ak je vsetko Ok, ma "naponahlo". 3D fotky a videa mi potom robil klasicky gynekolog.
My sme boli velmi spokojny, mily lekar, vsetko vysvetlil, poukazoval na obrazovke, manzel bol z toho nadseny ze vsetko videl. Malicka si spinkala tak nas poslal aj poprechadzat sa na desat minut, medzi tym nikoho nezobral. Pockal na mna kym sa prejdem. Spravil nam krasnu fotku. A hlavne vieme ze je mala v poriadku.
@tehulka2011 aj my sme boli tak krátko objednana na urcitu hodinu a v čakárni ďalšie ale stalo mi to za to keď som počula že je zdravý povedali mi predtým iné že nebude kaslala som 80€ a aj za fotky 5€ mi nevadilo lebo som ho videla takto v 3D ale čakala som že tam budem dlhšie
@tehulka2011, presne, strašne sa ponáhľal, ale nebolo to tak vždy.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@ria2001 berie € podla cenníka, dava normálne blocik akurat niekedy si uctuje za fotku niekedy nie. Mne ju dal platila som 80€ +5€ doprovod
Plati sa aj doprovod.
Ja mam skusenosti z 12tt a teraz ma caka 20tt.
Vsetko detailne pozera,vysvetluje,mily ochotný.. len ta najlepšia skúsenosť.
A co viem ma velmi dobre meno po celom slovensku ho považujú za najlepšieho odborníka