Ahojte, hľadala som tu diskusie ohľadom 3D/4D sona v Topoľčanoch alebo aj v okolí. Všetko bolo diskusie staršie.
Ide o to, že pri dcére som bola v 2011 v Hlohovci u dr Brešťanského, bolo všetko super, ale cestu som nezvládla, býva mi v aute zle. Potom v 2018 som so synom šla do Partizánskeho, bolo to také priemerné, ale stále v pohode, avšak teraz, keď hľadám na internete nejaké informácie, tak už Partizánske takmer nikto neodporúča, od roku 2019 až po súčasnosť samé zlé recenzie a ja mám obavy, či sa teda tam objednať alebo nie.. Dozvedela som sa, že vraj aj v Topoľčanoch robia také sono, ale na internete som nenašla žiadny kontakt, ani adresu, kde by sa to malo vykonávať.
Preto sa obraciam na vás baby, kde by ste mi odporučili ísť na to sono? Vážne sa tak moc "pokazila" dr Rákošová? A čo sa týka iných miest, okrem Hlohovca by sa dalo ešte niekam ísť, kde by to ozaj stálo za to? Chcem hlavne vedieť, či je všetko v naprostom poriadku, detailne.skontrolovať celé bábo, už mám totiž jednu zlú skúsenosť za sebou...
@daniela_p ja som mala Hlohovec zavrhnutý kvôli tomu, že som si myslela, že je to ďaleko 🙈 až sa za to hanbím, pretože to mám niečo cez pol hodinu cesty iba 😅 lenže bola som tam pred takmer 12 rokmi, tak som si už nepamätala... Ďakujem za info, skúsim nájsť viac informácií na internete 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj, dá sa v NR dr Brešťanská (manželka brestanskeho 😁) ale tiež neviem, či ti to do NR nebude dlho :/ ja ju mám ako svoju gynekologičku, ale viem, že berú aj nepacientky na 4D sono 🙂