Zostanem po pôrode dlho v nemocnici?

saljakova
13. aug 2016

Po porodu zostanem dlho v nemocnici

pribinak
13. aug 2016

Zvyčajne 4-5 dni, podla tvojho stavu a stavu dietata
Ak budes rodiť sekciou, tak zvyčajne o den dlhsie
Ale mozes ist domov aj v ten den, podpíšeš reverz a ides, ci je zo rozumná voľba, to je uz ina otazka

ivett311
13. aug 2016

Ja som rodila v stredu rano a pustili nas domov v nedelu pred obedom..

viera77
13. aug 2016

2x sekcia, obe v sobotu, odchod domov v stredu.

katkakovac
13. aug 2016

Nevyhnutne je 72 hodin od porodu. Aj koli poistovni aj koli dietatu. Zvycajne bezproblemove deti a matky pustaju 4 den, po sekcii 5-6 a ak su komplikacie zo zltackou aj 8-9 dni.

siska53
13. aug 2016

@saljakova zostanes tolko,kolko si bude vyzadovat zdravotny stav teba a dietata.
Ja som.mala 2 sekcie,s prvym som bola v nemocke spolu 5dni a pri malej 6dni.

candii
13. aug 2016

Ja som mala prirodzeny porod, syn mal zltacku ale velmi miernu cize na 4 den sme isli domov. Ale so mnou na izbe boli baby a ich deti mali velmi silnu zltacku.. museli ostat 7 dni.. cize je to velmi individualne

vydrnik
13. aug 2016

U dcery som bola 5 dni po porode v nemocnici,prirodzeny porod u syna akut.sekcia 9 dni v nemocnici

petulda333
13. aug 2016

Ja som porodila nedelu vecer,stvrtok na obed nas pustili a o 4h sme sli spat a boli tyzden este,nie to prijemne ale pre dieta vsetko

abbey1
13. aug 2016

@saljakova Je to na tebe a hlavne zdravotnom stave. Teba prepustia i ihneď, problém robia s dieťaťom kvôli poisťovni. Ak ste obaja Ok, môžeš odísť po dohode s Dr alebo na tzv reverz. Ak nechce zostať zbytočne len kvôli poisťovni, skús pôrodnice v Cz alebo Rakúsku, niekde už k tomu pristupujú rozumne.

xevulax
13. aug 2016

ja som boka po prirodzenom 5 dni a po sekcii s dvojickami tiez 5 dni

jana_eyre
13. aug 2016

nemusis, ale treba aj s takou moznostou pocitat.. prvy krat som bola v porodnici 10dni kvoli zltacke syna a druhy krat 6 ci 7 tiez kvoli zltacke dcery.. teraz deti /a seba/ tiez pripravujem na moznost, ze to bude dlhsie trvat..

saljakova
autor
15. aug 2016

No ja momentalne byvam v cz uz 9rokov ,,, a kebyze podpisem reverz tak mozem ist na druhy den domov ,,,,? Ale beriem si na seba zodpovednost
,,, tu to tak chodi neviem no

lucka1987
15. aug 2016

ja som sla po porode domov po 20 hodinach . tu na sk, teraz na jar.. ale bez dietatka ..
tie 4 dni poporode sa neostavaju koli rodicke, ale babatku

abbey1
15. aug 2016

@saljakova Na reverz kedykoľvek. Ale je fajn sa vopred dohodnúť s pediatrom. A úplne najlepšie nájsť porodnicu, kde ta pustia normálne bez reverzu. Ja som pri staršej išla na reverz z vážnych dôvodov.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre