Žienky aké ste mali pocity a znaky bliziaceho sa porodu ?
Teda tesne pred porodom prip. par dni vopred ?
Nemam na mysli odtekanie plodovej vody alebo bolesti a stahy. Ale skor nieco ako vyrazky na tvari, naladovost s placlivost, bolesti kosti alebo nieco v tomto duchu.
Mna to caka a od vcera som neznesitelna aj pre seba, nieco ako PMS (aj vyrazky a naladovost) a placlivost.
Vdaka za skusenosti 🙏
Ziadne. Az v tu noc ako zacali kontrakcie.
Nic take nezvycajne. Teplo dole. Ako keby menstruacne bolesti. Pri jednom zas odtok plodovej vody a silne bolesti.
Pri poslednom porode v noci resp.nad ranom som zacala mat take spinenie ako ked konci menzes(cela noc bola tala divna) sla som radsej k Dr. okolo 13h ,povedal ze vsetko o.k. o 20.22h bola mala na svete
Mne odišla hlienova zátka, na druhý deň večer bolo babo na svete... Ale vyrážky ani naladovist to nebola.. To by som skôr pripísala tehu hormónom, než blížiacemu sa pôrodu...
Aj mne viditeľne kleslo bruško
Mne sa deti prestali dosť hýbať, minimálne pohyby... S dcérou som dokonca v piatok skončila na pohotovosti lebo som ju skoro vôbec necítila, všetko bolo v poriadku krcok veľmi vysoko zatvorená a v nedeľu ráno bola na svete 😊 u syna podobne
Ziadne, myslela som ze budem tehotna navzdy, lebo nic nenasvedcovalo ze pride porod..v noci zacala pomaly odtekat voda a inak nic..😀
Tyzden pred tym ma strasne smädilo a prešli mi nevolnosti a vracanie, inak to bolo skoro vele tehu
Mňa dva dni pred pôrodom začali bolieť panvové kosti a nohy ako po celodennej túre😄
Deň predtým ako mi odtiekla voda som bola strašne unavená ako nikdy predtým, nič som nevládala a dokonca som spala cez deň asi 4h co sa nikdy nestalo... to bolo asi jediné lebo celé tehu som fungovala ako keby nič 🙃
bolesti krizov, brutalne.
na druhy den praskla voda a uz to islo
@andy37 nooo kosti zacali aj mna boliet bolia od pondelka ale dnes je to extrem plus tie PMS znaky. Som uz na konci tehotenstva takze snad porodim ako ty do dvoch dni po bolesti :D
Tak držím palce nech všetko dobre dopadne 🙂
@andy37 dakujem pekne ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
mne kleslo bruško - viditeľne
pri prvom - hnačka pár hodín pred pôrodom