Ahojte mamičky. Mala by som na vás taku otázku .. Je to trošku intímne tak neviem , či sa k tomu niekto vyjadrí . Som tri mesiace po pôrode a dole si ešte stále nahmatám hrčku pri vchode do pošvy , je tvrdá , nebolí ani nič . Bola som s tým u gynekológa pred týždňom povedal že som v poriadku , spomínal že je to jazva . Lenže je to presne pri vchode a mám pocit akoby som mala vchod kvôli tomu menší . Sex sme ešte neskúšali , aj kojím takže to bude trošku náročnejšie. Pripomínam bola som kvalitne dotrhaná :( . Zaujímalo by ma , či ten opuch alebo hrčka zmizne alebo to už ostane tak ? A ak ste s tým mali niektoráa skusenosť ako ste to riešili ?
ak by s tým bol problém,tak sa to dá opraviť- chirurgicky
Ahojte. Ja mam tiez taky problem a neviem co to je. Smerom do vnutra posvy mam velke hrcky a z tej jednej aj krvacam alebo spinim. Som 6 tyzdnov po porode. A stava sa mi ze mi vyjde vylieza. Neviete co to je? Ale neboli to.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Hrcku mam aj ja ale nie tesne pri posve. Su pripady ked lekar zasil prilis natesno. Ked skusite prvy sex budes vediet asi viacej..