Ahojte, zmenili by ste pôrodnicu po prečitani niekoľkých zlých recenzií typu, že pôrod skončil cisárskym rezom, aj napriek tomu že neboli žiadne komplikácie? Alebo by ste to riskli..? 😏
Pride mi to ako blbost, bohvie ake nahormonovane zeny to pisali. Ale ak sa mas ty citit lepsie tak why not
Choď do Žiliny, tam mi nechceli urobiť cisársky ani keď som ich už po 32 hodinách, otvorená na 6cm, dieťa nezostúpené, prosila a vyhrážala sa, že vyskočím z okna ak ma neuspia 😂 Ale nakoniec urobili, keď som už ziapala na celú nemocnicu...
Ja by som uz v br nerodila nikdy...su to doslova mesiary ale zase chlapca som rodila v nitre a bola som spokojna aj sestricky ohladuplne aj mile..🙂
Dohodni si porodnika a mas vystarane
Urcite by som nesla, je velmi dolezite, aby si nasla taku porodnicu, kde sa budes citit fajn.
Nikdy nevies kto to pisal a za akym ucelom 🙂 niektore mamicky dostanu na obed nieco co im nechuti a uz sup sup pisem zle co sa len da 🙂
Vezmi si nevies aka tam bola situacia co sa dialo....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ahoj, možno by si mohla popremýšľať o inej, predsa len ide aj o to aby si sa ty cítila pohodlne ked príde tvoj veľký deň!